Bildiğiniz Anivia Builld var mı?

Mejais soulstealer ben genelde bot olarak boots of speed kullnıyorum. Sen istedigini kullanabilirsin :) Road of ages archangel zhonya lich bane olabilir. AP herosu olduğu için kendine göre aciliyeti ne önemliyse o şekilde yapman daha mantıklı. Bazaıları HP AP orantılı kasar, bazıları full AP kasar, bazıları Mana AP kasar. Ben genelde full AP taraftarıyım :)

Zaten dandik bir hero. Ya da ben beceremedim, bilemiyorum :) Ama q skili sanırsam patladığı noktada adamı stun ediyor. Üstünden gectigi noktada slow ediyor galiba. Şimdi tam net hatırlayamadım q skillini. Zaten Anivianin kombosu muhtemelen mantıken Q R W şeklinde stun edip ultiyi çalıştırıp arkasına duvarla gitmesini engelleyip zarar vermek ama lüzumsuz hero, sevmedim, kanım ısınmadı. Alışamadık birbirimize :)

Güldürmeyin beni, Anivia oyundaki en taktik karakter. Becerebilmesi zor, başladıktan 1 ay sonra elim alıştı onda da kill manyağı oldum. Anivia oynamayı bilen playerin elindeyse zaten tanrı şamypionu oluyor. Tüm skillerinin bir sırası var, hepsi birbirine bağlı. Combo yapmak zorundasın Anivia'yla.

İtem olarak gereksiz çekingenliğe lüzum yok. Ap fulleyeceksin. Aklımda değil şimdi item isimleri siteden bakarak buraya yazıcam, 2 gün oldu başlayalı..

Mejai ile başla, bot veya pot'a gerek yok. Sonra direk bot al, ama recipe tamamlama. Ondan sonra sırasıyla Lich Bane, Zhonya, Deathfire ve Archangel.

Uyarı! Bu konu 16 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı