A8 9600 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşlemci 13 Ocak 2021 #1 Benim İngilizce ödevi için 10 tane gizemli olay bulmam ve bunları 20 dk lık bir video olarak çekmem lazım. İnternette araştırdım ya saçma ya yalan ya da tam istediğim gibi olmayan olaylar çıkıyor. Bildiğiniz gizemli bir olay var mı acaba?
Benim İngilizce ödevi için 10 tane gizemli olay bulmam ve bunları 20 dk lık bir video olarak çekmem lazım. İnternette araştırdım ya saçma ya yalan ya da tam istediğim gibi olmayan olaylar çıkıyor. Bildiğiniz gizemli bir olay var mı acaba?
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #2 Bermuda Şeytan Üçgeni.
Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #3 Ruhi Çenet videolarına bakabilirsin.
H Haxhunter Hectopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 115 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #4 Corona virüsten daha gizemli olay mı var? Mis gibi konu alt dallara ayır milyon tane konuya ayrılır.
A8 9600 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşlemci 13 Ocak 2021 #5 Gwynbleidd 00 dedi: Ruhi çenet videolarına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Adam o kadar sakin ve iyi anlatıyor ki 15 dakikalık video yu nasıl 1-2 dk yaparım diye düşünüyorum.
Gwynbleidd 00 dedi: Ruhi çenet videolarına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Adam o kadar sakin ve iyi anlatıyor ki 15 dakikalık video yu nasıl 1-2 dk yaparım diye düşünüyorum.
GÜNEŞSİSTEMİ Femtopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 24 13 Ocak 2021 #6 Qi Strannik dedi: Bermuda şeytan üçgeni. Genişletmek için tıkla... Barış Özcan videosu var bunun hakkında pek gizemli bir olay değil gibi.
Qi Strannik dedi: Bermuda şeytan üçgeni. Genişletmek için tıkla... Barış Özcan videosu var bunun hakkında pek gizemli bir olay değil gibi.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 13 Ocak 2021 #7 Area 51, Antarktika, Vostok.
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #8 GÜNEŞSİSTEMİ dedi: Barış Özcan videosu var bunun hakkında pek gizemli bir olay değil gibi. Genişletmek için tıkla... Aynen, eskiden öyleydi. Şansa o video'yu dün izleyip bugün aklıma geldi.
GÜNEŞSİSTEMİ dedi: Barış Özcan videosu var bunun hakkında pek gizemli bir olay değil gibi. Genişletmek için tıkla... Aynen, eskiden öyleydi. Şansa o video'yu dün izleyip bugün aklıma geldi.
MilesEdgeworth Decapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 312 Çözümler 3 Yer Hiçlik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 13 Ocak 2021 #9 A8 9600 dedi: Benim İngilizce ödevi için 10 tane gizemli olay bulmam ve bunları 20 dk lık bir video olarak çekmem lazım. İnternette araştırdım ya saçma ya yalan ya da tam istediğim gibi olmayan olaylar çıkıyor. Bildiğiniz gizemli bir olay var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Acaba arkadaşlarına sormayı denedin mi hangi ve hangi tür olaylar bulmuşlar, nereden bulmuşlar... Neden sormadın ki arkadaşlarına önceden?
A8 9600 dedi: Benim İngilizce ödevi için 10 tane gizemli olay bulmam ve bunları 20 dk lık bir video olarak çekmem lazım. İnternette araştırdım ya saçma ya yalan ya da tam istediğim gibi olmayan olaylar çıkıyor. Bildiğiniz gizemli bir olay var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Acaba arkadaşlarına sormayı denedin mi hangi ve hangi tür olaylar bulmuşlar, nereden bulmuşlar... Neden sormadın ki arkadaşlarına önceden?