FarCryTek Megapat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2015 #1 Kurduğum led uygulamaları bir işe yaramadı acaba root mu gerekiyor. Telefon htc E8
K Kadıköy Ziyaretçi 30 Mart 2015 #2 Bu iş için xposed modülleri mevcut, root ve xposed framework gerekli.
FarCryTek Megapat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2015 #3 Telefonu bozar mı xposed filan onlar karışık gibi Bazısı da telefonun ledinde o özellik olmalı yazmış ama o zaman niye uygulama yazsınlarki
Telefonu bozar mı xposed filan onlar karışık gibi Bazısı da telefonun ledinde o özellik olmalı yazmış ama o zaman niye uygulama yazsınlarki
K Kadıköy Ziyaretçi 30 Mart 2015 #4 Telefonunun destekleyip desteklemediği hakkında bi bilgim yok. Dediklerim sadece bilgi verir ona göre tekrar araştırma yaparsın. HTC E8 Xposed Led Control gibi aramalarla.
Telefonunun destekleyip desteklemediği hakkında bi bilgim yok. Dediklerim sadece bilgi verir ona göre tekrar araştırma yaparsın. HTC E8 Xposed Led Control gibi aramalarla.
FarCryTek Megapat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2015 #5 Bunları yaparsak kesin olur mu?
K Kadıköy Ziyaretçi 30 Mart 2015 #6 Kesin diyemem, xperia z1c kullanıyor olsaydın kesin derdim çünkü ben kullanıyorum.
FarCryTek Megapat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2015 #7 Nasıl yapacaz peki bi link verebilir misin türkçe anlatan