Bildirim sayısı gitmiyor

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Technopat Android uygulamasını kullanıyorum. Diğer cihazlarda da böyle mi bilmiyorum ama önceden bildirimleri bir kere açtığımızda bildirim sayısının yazdığı kısım kayboluyordu hemen. Fakat şimdiki halinde tüm bildirimlerdeki konuya girip bakmak zorundayız sanırım kaybolması için.
Ya da okundu olarak işaretle seçeneğine basmamız gerekiyor. Hepsine teker teker basmak zorunda mıyız? Çok zahmetli çünkü

Konuşmalar kısmı gitmiyor bende. Çok sinir bozucu. Okudum işte gitsene?

Bende de gitmiyor. "1" yazısı tıklamayana kadar öyle kalıyor mesela.

Daha yeni olduğu için olabilir. Ama okunmayan bildirimlerin arkası "açık mavi" olsa 10/11 olur.

Bende de gitmiyor. "1" yazısı tıklamayana kadar öyle kalıyor mesela.
Bende de 8 yazıyor. 8 bildirimin hepsine tek tek girmek veya okundu olarak işaretlemem gerekiyor. Ya bir gün burada 30, 40 falan yazarsa? Uzun zaman girmediğimde 100-200 bildirim de birikmiş oluyor .

Biraz göz alıcı olmuş. Yeniliğin gelmesinin üzerinden birkaç saat geçse dahi şahsen hâlâ alışamadım.

Umarım "Bildirimler" kısmı, yakın bir zamanda daha tertipli bir hale gelir. Yeni iletilen bildirimlerin sol alt köşesinde bulunan yıldız amblemi ve iletildikleri zaman aralığının yanında duran "Okundu: ...önce" kısmı biraz göz yorucu duruyor. "Bildirimler" kısmının sade tertibine alışınca bugün getirilen bu yeniliğe alışmak biraz zor olacak sanki.

Güncellemeden birkaç saat geçtikten sonra düzenleme:
Gözümü yormaya devam ediyor. Sanırım renkler yüzünden oluyor, bilemiyorum. Karanlık stilde kullanıyorum.
Bildirim sayılarımı da biriktireceğim anlaşılan . Hepsini tek tek okundu olarak işaretleyemem. Belki bilgisayara geçince yaparım.
Yaşadığım sorunları benden başka çoğu kişi de yaşıyor muhtemelen. Bence eski haline geri dönmeli bildirimler kısmı.

Arkadaşlar bu arada şöyle bir seçenek de var. Direkt tüm bildirimleri okundu olarak işaretliyor. Bunu yeni fark ettim . Herhalde çok dikkat etmedim gözlerimi yoruyor diye bildirim kısmı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…