M Mr.Acar Ziyaretçi 18 Eylül 2017 #11 Böyle bir sıkıntı var mobilde hiç gelmiyor hatta. İnceleme konumdaki hiçbir mesaj gelmedi (19 tane mesajın 1 tanesi bildirim gelmedi) etiketlemede de sıkıntı var etiketliyorum hala siyah kalıyor bu yüzden bildirim gelmiyor olabilir.
Böyle bir sıkıntı var mobilde hiç gelmiyor hatta. İnceleme konumdaki hiçbir mesaj gelmedi (19 tane mesajın 1 tanesi bildirim gelmedi) etiketlemede de sıkıntı var etiketliyorum hala siyah kalıyor bu yüzden bildirim gelmiyor olabilir.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 18 Eylül 2017 #12 Mobil derken üçüncü parti uygulamaları kastetmiyorsanız, her şey gayet stabil. Öte yandan Tapatalk, Forum Runner gibi kompleks uygulamalardaki aksaklıklardan @Ali Güngör ve meslektaşları sorumlu tutulamaz. Sürprizbozan Technopat Sosyal mobil uygulamasını hariç tuttum. İlk postta belirtmediğiniz için.
Mobil derken üçüncü parti uygulamaları kastetmiyorsanız, her şey gayet stabil. Öte yandan Tapatalk, Forum Runner gibi kompleks uygulamalardaki aksaklıklardan @Ali Güngör ve meslektaşları sorumlu tutulamaz. Sürprizbozan Technopat Sosyal mobil uygulamasını hariç tuttum. İlk postta belirtmediğiniz için.
M Mr.Acar Ziyaretçi 18 Eylül 2017 #13 Silinen üye dedi: Mobil derken üçüncü parti uygulamaları kastetmiyorsanız, her şey gayet stabil. Öte yandan Tapatalk, Forum Runner gibi kompleks uygulamalardaki aksaklıklardan @Ali Güngör ve meslektaşları sorumlu tutulamaz. Sürprizbozan Technopat Sosyal mobil uygulamasını hariç tuttum. İlk postta belirtmediğiniz için. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim Tecnhopat Mobil uygulaması bundan sorumlu değiller mi? bu arada bilgisayarda da bildirimler gelmiyor çoğu zaman. Ki zaten en yakın zamanda çözülür.
Silinen üye dedi: Mobil derken üçüncü parti uygulamaları kastetmiyorsanız, her şey gayet stabil. Öte yandan Tapatalk, Forum Runner gibi kompleks uygulamalardaki aksaklıklardan @Ali Güngör ve meslektaşları sorumlu tutulamaz. Sürprizbozan Technopat Sosyal mobil uygulamasını hariç tuttum. İlk postta belirtmediğiniz için. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim Tecnhopat Mobil uygulaması bundan sorumlu değiller mi? bu arada bilgisayarda da bildirimler gelmiyor çoğu zaman. Ki zaten en yakın zamanda çözülür.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 18 Eylül 2017 #14 Uygulama bazlı sorunsa tabii ki ilgileneceklerdir. Fakat browser bazlı sorun olduğunu hiç sanmıyorum. Chrome'u re-install yapın. Veya geçmişi ve eklentilerinizi bir temizleyin. Daha sonra tekrar eklersiniz.
Uygulama bazlı sorunsa tabii ki ilgileneceklerdir. Fakat browser bazlı sorun olduğunu hiç sanmıyorum. Chrome'u re-install yapın. Veya geçmişi ve eklentilerinizi bir temizleyin. Daha sonra tekrar eklersiniz.