Bilinen biri Decapat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #1 Dostlar öncelikle ergen değilim o kafadan çıkın 24 yaşındayım svastika dövmesi yaptırmayı düşünüyorum ilerleyen zamanda başıma bela olur mu?
Dostlar öncelikle ergen değilim o kafadan çıkın 24 yaşındayım svastika dövmesi yaptırmayı düşünüyorum ilerleyen zamanda başıma bela olur mu?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 1 Kasım 2022 #2 Yapmaman daha iyi olur.
Critical mass Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 1.707 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Kasım 2022 #3 Bilinen biri dedi: Dostlar öncelikle ergen değilim o kafadan çıkın 24 yaşındayım svastika dövmesi yaptırmayı düşünüyorum ilerleyen zamanda başıma bela olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet olur. Özellikle yurtdışına çıkıyorsan. Sadece giriş çıkışlar değil, görünen bir yerdeyse dayak yeme ihtimalin var doğal olarak.
Bilinen biri dedi: Dostlar öncelikle ergen değilim o kafadan çıkın 24 yaşındayım svastika dövmesi yaptırmayı düşünüyorum ilerleyen zamanda başıma bela olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet olur. Özellikle yurtdışına çıkıyorsan. Sadece giriş çıkışlar değil, görünen bir yerdeyse dayak yeme ihtimalin var doğal olarak.
Bilinen biri Decapat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #4 Critical mass dedi: Evet olur. Özellikle yurt dışına çıkıyorsan. Sadece giriş çıkışlar değil, görünen bir yerdeyse dayak yeme ihtimalin var doğal olarak. Genişletmek için tıkla... Ama sonuç olarak svastikanın anlamının Hitler ile alakası yok. Biliyorum svastikaya Hitler yüzünden kara çalındı ama siz de haklısınız günümüzde herkes onu Hitler'le bağdaştırıyor.
Critical mass dedi: Evet olur. Özellikle yurt dışına çıkıyorsan. Sadece giriş çıkışlar değil, görünen bir yerdeyse dayak yeme ihtimalin var doğal olarak. Genişletmek için tıkla... Ama sonuç olarak svastikanın anlamının Hitler ile alakası yok. Biliyorum svastikaya Hitler yüzünden kara çalındı ama siz de haklısınız günümüzde herkes onu Hitler'le bağdaştırıyor.