Ben TKL bilek destekli bir klavye arıyorum 2000-3000 TL bütçem bulunmaktadır.
Anti-Ghosting Rapid trigger gibi özellikler bulunursa sevinirim.
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Mad 68 he ye bakabilirsiniz. Eğer TKL istiyorsanız. Ama malzeme kalitesi, yazılım, kablosuz imkan olarak fun 60 daha mantıklı. İllaki TKL istiyorsanız 68 he versiyonu gayet alınabilir bir klavye.
Hocam %68 ve TKL aynı değilki?
hocam manyetik olması zorunlu değil TKL olsun Bilek desteği olsun yeerMCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9)
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr
Fun 60 pro bekleyebilirseniz stok bekleyin derim.
TKL olarak bildiğim manyetik yok bu bütçede.
Manyetik daha uzun ömürlü ve tepkime az olur diye manyetik seçtim. Tabi yazım içinse mekanik almanız daha iyi olur. Şuan internetim pek el vermiyor. Farklı modellere bakamıyorum.hocam manyetik olması zorunlu değil TKL olsun Bilek desteği olsun yeer
anladım kardeşim emeğin için teşekkür ederim.Manyetik daha uzun ömürlü ve tepkime az olur diye manyetik seçtim. Tabi yazım içinse mekanik almanız daha iyi olur. Şuan internetim pek el vermiyor. Farklı modellere bakamıyorum.
hocam manyetik olması zorunlu değil TKL olsun Bilek desteği olsun yeer
kardeşim çok teşekkür ederim VGN V87 çok ilgimi çekti tam benlik yanında Wraithin bilek desteğini alırım.VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com