araba farı Zeptopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 Herkese merhaba, arkadaşlar. Dövüş sporlarında ilgim var ve şunu öğrenmek istiyorum. Forearm yani bilek kasını geliştirmek Dövüşte faydası olur mu?
Herkese merhaba, arkadaşlar. Dövüş sporlarında ilgim var ve şunu öğrenmek istiyorum. Forearm yani bilek kasını geliştirmek Dövüşte faydası olur mu?
Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #2 araba farı dedi: Herkese merhaba, arkadaşlar. Dövüş sporlarında ilgim var ve şunu öğrenmek istiyorum. Forearm yani bilek kasını geliştirmek Dövüşte faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla olmuyor genellikle kavrama gücünü arttırıyor. Boks, kickboks taekwando gibi sporlarda çokta işe yaramaz fakat judo güreş gibi sporlarda önemli bir kastır. Yanlışım varsa düzeltir misiniz?
araba farı dedi: Herkese merhaba, arkadaşlar. Dövüş sporlarında ilgim var ve şunu öğrenmek istiyorum. Forearm yani bilek kasını geliştirmek Dövüşte faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla olmuyor genellikle kavrama gücünü arttırıyor. Boks, kickboks taekwando gibi sporlarda çokta işe yaramaz fakat judo güreş gibi sporlarda önemli bir kastır. Yanlışım varsa düzeltir misiniz?