Bileşen almak için kur düşmesini beklemeli miyiz?

Geçen R5 1600'ü 550'ye görüp alamamıştım. Gaming Plus Max ise Nanokatalog'da 700 ama ithalatçı garantilidir diye almıyorum. İndirim ve kur kovalamak mantıksız mı olur?

Kur büyük ihtimalle düşmeyecek. İndirim beklemek en mantıklısı. Ryzen 4000'ler çıkınca daha da ucuzlar işlemciler.

Kur düşmeyecek boşuna beklemeyin. İndirim beklemeniz lazım. Hepsi Burada da 650 TL.

Ben yaklaşık 1 hafta bekledim.15 liralık kur oynaması oldu.Sonra tekrar aynı seviyesine geldi.Dolar tekrar düşmez bence al geç.

İndirim kovalamak mı deseniz evet derdim ama, bu ülkede kur daha da düşmez. 4'leri asla görmeyecek.

İndirim bekleyin ama kur düşüşü beklemeyin. Kur düşse bile, fiyatlar kolay kolay düşmez. Firmalar sürekli fiyat oynatmak yerine, bir kur üzerinden sabit fiyat belirliyorlar zaten. Eski konulara da bakın. "Bu kurda ürün alınmaz! Dolar düşene kadar bekleyin!" gibi yorumlar görürsünüz. Sonucun ne olduğu açıktır sanırım.

Geçen R5 1600'ü 550'ye görüp alamamıştım. Gaming Plus Max ise Nanokatalog'da 700 ama ithalatçı garantilidir diye almıyorum. İndirim ve kur kovalamak mantıksız mı olur?
Ekonomistler 2020 için : BEDEL ÖDEME YILI diyor. Doların 10 TL üstüne çıkacağını söylüyorlar. En iyisi sen bekleme

Bu ulkede hic bir zaman genel bakinca kur dusmemistir. (Sadece gezi parki olaylari oldugu sene dustu onda da halkin demokrasi arayisi yonetimi duzeltme cabalarindan oturu guven arttirdi fakat sagolsunlar bunu degerlendirmek yerine daha beter hale getirdiler). O yuzden paraniz olunca alin.

Kur büyük ihtimalle düşmeyecek. İndirim beklemek en mantıklısı. Ryzen 4000'ler çıkınca daha da ucuzlar işlemciler.
Ne zaman çıkıyor?
Kur düşmeyecek boşuna beklemeyin. İndirim beklemeniz lazım. Hepsi Burada da 650 TL.
Ben yaklaşık 1 hafta bekledim.15 liralık kur oynaması oldu.Sonra tekrar aynı seviyesine geldi.Dolar tekrar düşmez bence al geç.
Sinerji'de 1 gün içinde 615'den 630'a çıktı.
İndirim kovalamak mı deseniz evet derdim ama, bu ülkede kur daha da düşmez. 4'leri asla görmeyecek.
Zaten öyle bir düşüş beklemek hayal olur.
Sarı kafalı bir dangalağın bir lafıyla kurun değiştiği bu ekonomide dolar da düşmez euro da...
Çokomelli var bir de.
Ekonomistler 2020 için : BEDEL ÖDEME YILI diyor. Doların 10 TL üstüne çıkacağını söylüyorlar. En iyisi sen bekleme
İndirim avına çıkmaktan başka çare kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…