Bileşenler ne zaman indirime girer?

Geçen açılan eski konuları incelerken fiyat farkları gözüme çarptı. 2 ay önce Vatan'da Gaming Plus Max 635 TL indirime girmiş. Şu an şu fiyata indirime girse havada kaparım. İndirimlerle ilgili bilgisi olan var mı?

Bildiğiniz üzere belli günlerde büyük indirimler oluyor. Onları takip edin derim.
Bir de n11, Hepsiburada gibi sitelerin "Günün Fırsatları" bölümlerini de takip edebilirsiniz.

Vatan bilgisayarın black friday indirimi gerçekten efsaneydi. Tabi ben kartımda 32 TL yok diye istediğim anakartı alamadım. Asus b365-f anakart 631 TL'ydi. Şu an en ucuz 940 TL'ye bulunuyor. İndirimler yine arasıra oluyor ama vatan'ın yaptığı gibi indirime tekrar denk gelmeniz aşırı zor.

bir vatan diye bakma incehesap da var ordan da alabilirsin. bende b450m+oyun almıştım 500 civarına

O gördüğüm fiyatta 2 ay öncesi olduğu için kesin Black Friday indirimiydi. Bir daha ki kasımı bekleyemeyeceğim maalesef.

bir vatan diye bakma incehesap da var ordan da alabilirsin. bende b450m+oyun almıştım 500 civarına
Nereden olursa alırım yeter ki indirime girsin.

Dostum kasım-aralık ayları indirim dönemidir ben dahil bir çok kişi parçaları o aylarda aldı.
Önümüzde net bir indirim dönemi yok ama vatan bilgisayar indirimlerini ve incehesap indirimlerini takip et.

O gördüğüm fiyatta 2 ay öncesi olduğu için kesin Black Friday indirimiydi. Bir daha ki kasımı bekleyemeyeceğim maalesef.

Nereden olursa alırım yeter ki indirime girsin.
vatan takip etmen lazım belli olmaz bir anda kdv indirimi yapar. Ama gerçek mi değil mi kontrol ederek al. Son dönemde ki indirimlerin çoğu çakma gerçekde olan fiyattan daha pahalı bile satıyorlar indirimli deyip.bu aralar 15 tatilden dolayı az çok indirim var bir kontrol et hepsiburada falan vardır birinde indirim ki hb var diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…