Bileşenlerde kullanmak için tornavida seti önerisi

Desiigner

Picopat
Vidaların ağzını yalama yapmayacak ve bozmayacak kaliteli tornavida seti arıyorum. Genel de bilgisayarımı temizlerken kullanacağım. Özellikle ekran kartını sökerken temiz işçilik yapmak istiyorum dandik tornavidalar vidaların ağzını falan bozuyor narin vida kullanıyorlar çünkü elimde düzgün bir şey olmadığı için açıp temizleyemiyorum da. Önerileriniz var mı acaba?

700 liralık olanı vardı Trendyol'da sanırım o orijinal mi acaba? Bunun aynısı. Bunlarda güzel bazı YouTube videolarında görüyorum. Bu normal olanı değil mi hocam şarjlı falan değil? Bir de şunu sorayım. Malzemesi güzel mi yani vida açtıkça vida setinin ağızlarında yıpranma var mı? Bazı ürünlerde görüyorum birkaç vida açtıktan sonra soyuluyor gibi oluyor çabuk yıpranıyor.

700 liralık olanı vardı Trendyol'da sanırım o orijinal mi acaba? Bunun aynısı.
Bilmem ki çakma olacağını sanmam. Üzerinde Wiha yazıyorsa orijinaldir.
Bu normal olanı değil mi hocam şarjlı falan değil?
Evet normal olan.
Malzemesi güzel mi yani vida açtıkça vida setinin ağızlarında yıpranma var mı? Bazı ürünlerde görüyorum birkaç vida açtıktan sonra soyuluyor gibi oluyor çabuk yıpranıyor.
Ben yaşamadım herhangi bir yıpranma.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…