Metm0sby
Hectopat
Fenerbahçe-Antalyaspor maçına 2 adet bilet almam gerekiyor. Fenerbahçe-Antalyaspor Maç Biletleri | Hemen Satın Al | Biletalsat.com bu link üzerinden almak güvenilir mi?
Ordan almayı denedim, TC kimlik numarasına da tanımladım fakat biletim yok, para kesintisi de yapmadı. Şimdi almaya çalışınca da bilet alma hakkınız yok diyor.Passolig üzerinden almayı deneyin bilet varsa. Buradaki fiyatların kara borsadan farkı yok.
Müşteri hizmetleriyle konuştunuz mu? Passolig kartınız varsa sorun çıkartmaması lazım bilet alırken.Ordan almayı denedim, TC kimlik numarasına da tanımladım fakat biletim yok, para kesintisi de yapmadı. Şimdi almaya çalışınca da bilet alma hakkınız yok diyor.
Konuştum ama anlamıyorlar benim anlatmak istediğimi. Neyse artık bilet olsa bile gitmem hevesim kaçtı.Müşteri hizmetleriyle konuştunuz mu? Passolig kartınız varsa sorun çıkartmaması lazım bilet alırken.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.