Bilgi kaybını önlemek için programı kapat hatası

mhmdunlu

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bu hatadan muzdaribim. Allahın belası 8.1 e güncelledikten sonra bu hatayı alır oldum. Oyun oynarken 10 dk içinde bu hatayı alıyorum. Oyuna etkisi olmuyor ama canımı sıkıyor. Regeditten gerekli değeri 4 yaptm. Sanal belleği otomatik, manuel değer , kapalı yaptım ama nafile. Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen. Teşekkürler.

• RAM:8 GB DDR3 1600 Mhz
  • EKRAN KARTI : GF 630M
  • İŞLEMCİ : İ7 3630QM 2.4-3.4 BOOST
  • HDD : 700 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hatayla bende bir kaç kere karşılaştım sonra birdaha tekrarlamadı. Özellikle WatchDogs oynarken oldu.

Dediğiniz herşeyi yaptım. Zaten güncellemeler en önem verdiğim konu. Değerleri de yaptım. Herşeyi denedim fakat hala aynı hatayı veriyor. Ramazan Ramazan iyi sövdürdü kendine 8.1. Bilgisayardaki 3-5 oyun, program v.b yedek alıp fabrika ayarına recovery yapacağım. Teşekkür ederim ilginiz için.

Hala aynı sorun geliyor ise bellek sızıntısı vardır. Güncel olmayan bir program bellek sızıntısı yapıyor. Önerim recovery yapmamanız. Bundan dolayı gereksiz programlar vs gelmemiş olur. Temiz bir windows 8.1 kurmanızda fayda var.

Hala aynı sorun geliyor ise bellek sızıntısı vardır. Güncel olmayan bir program bellek sızıntısı yapıyor. Önerim recovery yapmamanız. Bundan dolayı gereksiz programlar vs gelmemiş olur. Temiz bir windows 8.1 kurmanızda fayda var.
Sızıntının kaynağını nasıl bulabilirim peki ? Önerebileceğiniz bir program yol, yöntem var mı ?

Bilgisayarınızda olan tüm program ve sürücüleri güncellmeniz gerek. En mantıklısıda bu. Forumumuzda mevcut. Siz temiz bir windows 8.1 yükleyin. Ardındanda biz size gerekli sürücüleri veririz.

Peki teşekkür ederim. Program ve driverları birkez daha kontrol edeyim. 8.1 yüklemeyi düşünmüyorum. Sorun düzelmez ise ki hiç umudum yok 8.0 a döndüreceğim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı