Bilgi Sarmal AYT Fizik vs 3D AYT Fizik

308943

Kilopat
Merhaba, bu sene 12.sınıfa geçtim.
Elimde halihazırda 345 AYT Fizik var ancak bir kaynak daha almak istiyorum. Bilgi Sarmal ve 3D arasında kaldım. Hangisi daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu sene 12.sınıfa geçtim.
Elimde halihazırda 345 AYT fizik var ancak bir kaynak daha almak istiyorum. Bilgi Sarmal ve 3D arasında kaldım. Hangisi daha iyidir?

345 coz üstüne 3D coz ondan sonra branş denemesi olarak 345 pek iyi sayılmaz Bilgi Sarmal 3D Özcan aykin çözebilirsin zaten bunlardan sonra aksilik olmazsa 14 gelir.

Çok teşekkürler, bir de TYT fizikte optik ve dalgalara şu an başlamayı düşünmüyorum. Doğru bir karar mı?
@SpinG @af1.1 @esq
şimdi optik, dalgalar konusunu atıyorum 1 haftada yaptın, öğrendin, pekiştirdin ancak sen sınava kadar o konuları hayli hayli unutursun. Belki olur da her hafta 1 tane genel ÖSYM tarzı tyt denemesi çözeceğim diyorsan, bunlarda çıkan optik, dalgalar sorularıyla belki unutmazsın ama zaten her hafta o denemeleri yapacaksan başarısız olmazsın muhtemelen. herkese iyi çalışmalar rakiplerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…