Bilgi Sarmal AYT matematik nasıldır?

experen0

Decapat
Daha fazla  
Elimde Bilgi Sarmal AYT matematik var fakat yine de sormak istiyorum bu soruyu. Çünkü kitabı orta seviye denildiği için aldım fakat beni zorladı. Asıl soruş sebebim bir konuyu çözerken test içerisinde ilerideki konu hakkında bilmem gereken bir şey çıkıyor. Örneğin ikinci dereceden denklemler ile ilgili bir test çözerken trigonometri hakkında bilmem gereken bir özellik var fakat daha trigonometri işlemediğim için haliyle yapamıyorum. Sizce bu kitabın yanına başka bir kitap alınır mı? Önerileriniz nelerdir?

Bilgi Sarmal karman çorman olması benimde hoşuma gitmiyor. Bana kalırsa ve hocaların tavsiyesi orta seviyeye yakınsan merkez analitik çözmendir. Sonrasında bilgi sarmalı çözülebilir.

Bilgi Sarmal karman çorman olması benimde hoşuma gitmiyor. Bana kalırsa ve hocaların tavsiyesi orta seviyeye yakınsan merkez analitik çözmendir. Sonrasında bilgi sarmalı çözülebilir.
345 nasıldır hocam elimde orjinal var ilk önce sarı testleri çözüp ordan bilgi sarmal geçiyordum fakat bilgi sarmalın yukarıda bahsettiğim sıkıntısından dolayı çözemeyebiliyordum.

345 nasıldır hocam elimde orijinal var ilk önce sarı testleri çözüp oradan Bilgi Sarmal geçiyordum fakat Bilgi Sarmal'ın yukarıda bahsettiğim sıkıntısından dolayı çözemeyebiliyordum.

Oda yeterlidir. İlk 345'in kolay testlerini çöz sonra Bilgi Sarmalı'nin kolay testlerini, en son orijinalin sarı testleri çöz. Sonra bir daha sonraki testler için tekrarla. En verimli böyle olacaktir. En sonki testlerde zorlanıyorsan ileriye saklayabilirsin. Bilgi sarmalinda farklı konu içeren soruları da atlabilirsin sonlara doğru yapamadigin sorulara hepsine bakarsin, tekrar etmiş olursun. Amaç yapamadığını öğrenmek zaten.
Başarılar...

Bunları özellikle orijinali tertemiz yaparsan başka kaynağa asla gerek olmaz. Farklı yayınların branş denemesi alırsın kitaplari %80i falan bitince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…