ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 22 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar AYT matematiğe yeni başladım mert hocanın soru bankasını çözüyorum şu an sizce 345 mi alayım Bilgi Sarmal mı?
Arkadaşlar AYT matematiğe yeni başladım mert hocanın soru bankasını çözüyorum şu an sizce 345 mi alayım Bilgi Sarmal mı?
H heraishere Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 929 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #2 ZEROX67 dedi: Arkadaşlar AYT matematiğe yeni başladım mert hocanın soru bankasını çözüyorum şu an sizce 345 mi alayım Bilgi Sarmal mı? Genişletmek için tıkla... AYT Matematikte Orjinal de güzel 345 'te. Bilgi sarmalı basit soruyor genel olarak. Eğer matematiğim çok kötü diyorsan Bilgi Sarmalı ile başla.
ZEROX67 dedi: Arkadaşlar AYT matematiğe yeni başladım mert hocanın soru bankasını çözüyorum şu an sizce 345 mi alayım Bilgi Sarmal mı? Genişletmek için tıkla... AYT Matematikte Orjinal de güzel 345 'te. Bilgi sarmalı basit soruyor genel olarak. Eğer matematiğim çok kötü diyorsan Bilgi Sarmalı ile başla.
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 22 Ekim 2023 #3 heraishere dedi: AYT matematikte orijinal de güzel 345'te. Bilgi Sarmal'ı basit soruyor genel olarak. Eğer matematiğim çok kötü diyorsan Bilgi Sarmal'ı ile başla. Genişletmek için tıkla... Peki TYT de 345 çözüyorum bundan sonra Bilgi Sarmal mı çözmeliyim acil mi?
heraishere dedi: AYT matematikte orijinal de güzel 345'te. Bilgi Sarmal'ı basit soruyor genel olarak. Eğer matematiğim çok kötü diyorsan Bilgi Sarmal'ı ile başla. Genişletmek için tıkla... Peki TYT de 345 çözüyorum bundan sonra Bilgi Sarmal mı çözmeliyim acil mi?
H heraishere Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 929 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #4 ZEROX67 dedi: Peki TYT de 345 çözüyorum bundan sonra Bilgi Sarmal mı çözmeliyim acil mi? Genişletmek için tıkla... 345 Bilgi Sarmalından daha zor. Git gide çözdüğünüz soruları zorlaştırmaya özen gösterin. Acil başlayabilirsiniz.
ZEROX67 dedi: Peki TYT de 345 çözüyorum bundan sonra Bilgi Sarmal mı çözmeliyim acil mi? Genişletmek için tıkla... 345 Bilgi Sarmalından daha zor. Git gide çözdüğünüz soruları zorlaştırmaya özen gösterin. Acil başlayabilirsiniz.