Arkadaşlar, Valorant çöktü ile ilgili çok konu açılmış, açıklama yapmak istedim.
Şu an tüm Avrupa sunucuları çökmüş durumda. Yani sizlik bir şey yok, içiniz rahat olsun. Yarına kadar düzelir.
Ya hocam sorun benle alakalı sandım ve oyunu sildim. Gittim internet operatörümü arayıp bir ton işlem yaptırdım. 10 kere pc resetledim. Bi aklıma gelmedi sosyale bakmak.
Ya hocam sorun benimle alakalı sandım ve oyunu sildim. Gittim internet operatörümü arayıp bir ton işlem yaptırdım. 10 kere PC resetledim. Bir aklıma gelmedi sosyale bakmak.
Küfür yok hakaret yok oyunu sabote etmem yok neden banlanayım ki dedim kendi kendime. Aklıma sık sık sohbete 29+2 yazmam ve rakip takımın random atarak gülmeye başlarken dikkatlerini dağıtıp onları öldürmem geldi ama o küfür sayılmaz ki
Küfür yok hakaret yok oyunu sabote etmem yok neden banlanayım ki dedim kendi kendime. Aklıma sık sık sohbete 29+2 yazmam ve rakip takımın random atarak gülmeye başlarken dikkatlerini dağıtıp onları öldürmem geldi ama o küfür sayılmaz ki
Maalesef durum düzelmedi sabaha kadar sürer büyük ihtimalle yeni ajan için bir teaser gibi bir şey yapacaklar. Yapabileceğimiz tek şey beklemek.
Arkadaşlar sorun düzeldi şimdiden oynıyabilirsiniz.