cgkara Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, bugün arkadaşımla oyun oynarken bir kişi bize DDoS atmakla tehdit etti. Hiçbir bilgimizi bilmiyor. Bir şey yapabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2025
Merhaba arkadaşlar, bugün arkadaşımla oyun oynarken bir kişi bize DDoS atmakla tehdit etti. Hiçbir bilgimizi bilmiyor. Bir şey yapabilir mi?
Sandwich Picopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 242 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #2 cgkara dedi: Merhaba arkadaşlar, bugün arkadaşımla oyun oynarken bir kişi bize DDoS atmakla tehdit etti. Hiçbir bilgimizi bilmiyor. Bir şey yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şu kadar etkisi olur.
cgkara dedi: Merhaba arkadaşlar, bugün arkadaşımla oyun oynarken bir kişi bize DDoS atmakla tehdit etti. Hiçbir bilgimizi bilmiyor. Bir şey yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şu kadar etkisi olur.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.941 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #3 "k.or.kuy.yo.ru.m.bu.ge.r.ce.k.m.i" yaz(!). Bişey yapamaz bilse hatta atsa bile umursanmaz bence. Hatta veledin tekidir tehdit eden kişi.
"k.or.kuy.yo.ru.m.bu.ge.r.ce.k.m.i" yaz(!). Bişey yapamaz bilse hatta atsa bile umursanmaz bence. Hatta veledin tekidir tehdit eden kişi.
cgkara Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #4 DublinDEI dedi: "k.or.kuy.yo.ru.m. Bu. Ge. R. CE. K. M. İ" yaz(!). Bir şey yapamaz bilse hatta atsa bile umursanmaz bence. Hatta veledin tekidir tehdit eden kişi. Genişletmek için tıkla... Sandwich dedi: Eki Görüntüle 2547689 Şu kadar etkisi olur. Genişletmek için tıkla... Şaka maka adam yabancıydı Roblox oynuyorduk VPN ile vallaha velet degiliz.
DublinDEI dedi: "k.or.kuy.yo.ru.m. Bu. Ge. R. CE. K. M. İ" yaz(!). Bir şey yapamaz bilse hatta atsa bile umursanmaz bence. Hatta veledin tekidir tehdit eden kişi. Genişletmek için tıkla... Sandwich dedi: Eki Görüntüle 2547689 Şu kadar etkisi olur. Genişletmek için tıkla... Şaka maka adam yabancıydı Roblox oynuyorduk VPN ile vallaha velet degiliz.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.690 Çözümler 36 Yer Cheyenne 2 Ağustos 2025 #5 Hiçbir şey olmaz, o kadar basit değil o işler.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.941 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #6 cgkara dedi: Şaka maka adam yabancıydı Roblox oynuyorduk VPN ile vallaha velet degiliz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben size velet demedim tehdit eden kişiye velet dedim. Bişey olacağını düşünmüyorum DDOS falan atmaz, içiniz rahat olsun.
cgkara dedi: Şaka maka adam yabancıydı Roblox oynuyorduk VPN ile vallaha velet degiliz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben size velet demedim tehdit eden kişiye velet dedim. Bişey olacağını düşünmüyorum DDOS falan atmaz, içiniz rahat olsun.
cgkara Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #7 Xeytan dedi: Hiçbir şey olmaz, o kadar basit değil o işler. Genişletmek için tıkla... DublinDEI dedi: Hocam ben size velet demedim tehdit eden kişiye velet dedim. Bir şey olacağını düşünmüyorum DDoS falan atmaz, içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... İnernette biraz yavaşlama oldu paronayak oldugum için korktum
Xeytan dedi: Hiçbir şey olmaz, o kadar basit değil o işler. Genişletmek için tıkla... DublinDEI dedi: Hocam ben size velet demedim tehdit eden kişiye velet dedim. Bir şey olacağını düşünmüyorum DDoS falan atmaz, içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... İnernette biraz yavaşlama oldu paronayak oldugum için korktum
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.690 Çözümler 36 Yer Cheyenne 2 Ağustos 2025 #8 cgkara dedi: İnernette biraz yavaşlama oldu paronayak oldugum için korktum Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hiçbir şey olmaz için rahat olsun.
cgkara dedi: İnernette biraz yavaşlama oldu paronayak oldugum için korktum Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hiçbir şey olmaz için rahat olsun.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.121 Çözümler 51 Yer Bursa 2 Ağustos 2025 #9 cgkara dedi: İnernette biraz yavaşlama oldu paronayak oldugum için korktum Genişletmek için tıkla... Modemi reslersen IP değişiyor endişe edilecek bir durum yok.
cgkara dedi: İnernette biraz yavaşlama oldu paronayak oldugum için korktum Genişletmek için tıkla... Modemi reslersen IP değişiyor endişe edilecek bir durum yok.
cgkara Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #10 HakanXD dedi: Modemi reslersen IP değişiyor endişe edilecek bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Hocam türknetteyim aylık 500 TL ödüyorum statik IP buna dahil mi bir bilginiz var mı?
HakanXD dedi: Modemi reslersen IP değişiyor endişe edilecek bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Hocam türknetteyim aylık 500 TL ödüyorum statik IP buna dahil mi bir bilginiz var mı?