R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 25 Mart 2021 #1 Kendim sorularını hazırlayabileceğim bilgi yarışması formatlı program önerir misiniz? (kahoot gibi değil)
Kendim sorularını hazırlayabileceğim bilgi yarışması formatlı program önerir misiniz? (kahoot gibi değil)
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 25 Mart 2021 #2 Kendin yapabilirsin. Office programları işini görür.
B BeleşciBabo Picopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #3 231561 dedi: Kendin yapabilirsin. Office programları işini görür. Genişletmek için tıkla... Kullanmayı bilmiyorum
231561 dedi: Kendin yapabilirsin. Office programları işini görür. Genişletmek için tıkla... Kullanmayı bilmiyorum
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.293 Çözümler 13 25 Mart 2021 #4 recepEmirhan dedi: Kendim sorularını hazırlayabileceğim bilgi yarışması formatlı program önerir misiniz? (kahoot gibi değil) Genişletmek için tıkla... Halihazırda bulunan bir uygulamaya soru eklemek mi istiyorsunuz? Trivia Crack gibi.
recepEmirhan dedi: Kendim sorularını hazırlayabileceğim bilgi yarışması formatlı program önerir misiniz? (kahoot gibi değil) Genişletmek için tıkla... Halihazırda bulunan bir uygulamaya soru eklemek mi istiyorsunuz? Trivia Crack gibi.
R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 25 Mart 2021 #5 Basılı tut indir. shush dedi: Konuyu dağıtmayın. Halihazırda bulunan bir uygulamaya soru eklemek mi istiyorsunuz? Trivia Crack gibi. Genişletmek için tıkla... Bir topluluk için bilgi yarışması düzenleyeceğim.
Basılı tut indir. shush dedi: Konuyu dağıtmayın. Halihazırda bulunan bir uygulamaya soru eklemek mi istiyorsunuz? Trivia Crack gibi. Genişletmek için tıkla... Bir topluluk için bilgi yarışması düzenleyeceğim.