yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #11 Böyle bir özelliğimiz olsa 7.yaşında kurduğum hesabımı çoktan silmiştim . Maalesef giriş yapmadan erişim sağlanmıyor
Böyle bir özelliğimiz olsa 7.yaşında kurduğum hesabımı çoktan silmiştim . Maalesef giriş yapmadan erişim sağlanmıyor
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 3 Aralık 2020 #12 Mahkeme kararı ile sildirebilirsiniz. Benim de sildirmek istediğim çok hesabım var.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #13 Seradotwav dedi: Mahkeme kararı ile sildirebilirsiniz. Benim de sindirmek istediğim çok hesabım var. Genişletmek için tıkla... O kadar da değil 15 yaşındayım :d
Seradotwav dedi: Mahkeme kararı ile sildirebilirsiniz. Benim de sindirmek istediğim çok hesabım var. Genişletmek için tıkla... O kadar da değil 15 yaşındayım :d
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 3 Aralık 2020 #14 mburaktekin dedi: O kadar da değil 15 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Açıkçası bu kötü bir şey veya uğraştırıcı bir şey değil. 18 yaşınıza geldiğinizde yaptırabilirsiniz garanti olsun diyorsanız.
mburaktekin dedi: O kadar da değil 15 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Açıkçası bu kötü bir şey veya uğraştırıcı bir şey değil. 18 yaşınıza geldiğinizde yaptırabilirsiniz garanti olsun diyorsanız.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #15 Seradotwav dedi: Açıkçası bu kötü bir şey veya uğraştırıcı bir şey değil. 18 yaşınıza geldiğinizde yaptırabilirsiniz garanti olsun diyorsanız. Genişletmek için tıkla... Yok ya 1 hesap için o kadar uğraşmam.
Seradotwav dedi: Açıkçası bu kötü bir şey veya uğraştırıcı bir şey değil. 18 yaşınıza geldiğinizde yaptırabilirsiniz garanti olsun diyorsanız. Genişletmek için tıkla... Yok ya 1 hesap için o kadar uğraşmam.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 3 Aralık 2020 #16 mburaktekin dedi: Yok ya 1 hesap için o kadar uğraşmam. Genişletmek için tıkla... O zaman Facebook destek kısmına yazın, düşük şans da olsa bir şans var.
mburaktekin dedi: Yok ya 1 hesap için o kadar uğraşmam. Genişletmek için tıkla... O zaman Facebook destek kısmına yazın, düşük şans da olsa bir şans var.
Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #17 mburaktekin dedi: E-postasını bile bilmiyorum. Yok ya öyle çok şey yok. Desteğe falan yazsam silmezler mi? Genişletmek için tıkla... Desteğe yazsan bile kanıtın yok öyle olsaydı herkes bu hesap benim diyip sildirtirdi
mburaktekin dedi: E-postasını bile bilmiyorum. Yok ya öyle çok şey yok. Desteğe falan yazsam silmezler mi? Genişletmek için tıkla... Desteğe yazsan bile kanıtın yok öyle olsaydı herkes bu hesap benim diyip sildirtirdi