Bilgilerim internete sızdırılmış

zubizaretta13

Kilopat
Bir site üzerinden adımı soyadımı yazdıgımda eskı oturdugum yerın ve dogdugum yerın vb. bilgilerin hatta benden baska tum vatandasların bilgieri intenette geziyor, BTK'ya şikayette bulundum.
Nerede bu devlet!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir site üzerinden adımı soyadımı yazdıgımda eskı oturdugum yerın ve dogdugum yerın vb. bilgilerin hatta benden baska tum vatandasların bilgieri intenette geziyor, BTK'ya şikayette bulundum.
Nerede bu devlet!

Hocam bütün Türkiye'nin verileri internette geziyor şikayet etseniz ne etmeseniz ne internette datalarımız geziyor.

Bunlar çalınmış veriler değil bence. Dork ile arama yapıp o isim hakkında Facebook, Instagram gibi yerlerden bilgileri toplayıp birleştiriyor. Mesela ben yokum hayatımda hiç adresimi falan koymamıştım sosyal medyaya.

Alakası yok. Hepsi çalınmış veriler. Ayrıca T.C. vatandaşı iseniz her türlü varsınızdır.

Benım de kapattıgım eskı Facebook bılgılerımden alıntı yapmıslar guncel degıl adresım.

Nerede bu devlet!

Bana da öyle geldi, çünkü iş arama gibi uzantılarda mevcut, kendi isim soy isim ve bir kaç arkadaşımın isim soyismini denedim farklı kişiler çıktı sanırım sizin sosyal platformlarda fazlaca açık bilginiz var. Genel olarak sosyal medya hesaplarından yola çıkarak sonuçlar veriyor.

Katılıyorum. 1-2 tanıdığımı arattım ama çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…