Bilgilerim mi çalındı?

EchoByte

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel i5 12500H
RTX 3050 Ti
8 GB 3200 Mhz DDR4 RAM
500 GB M.2 SSD
İyi Sosyaller okulumuzda deneme sınavı oldu bende sonucu merak ettim. Daha bize sonuç kağıtları verilmemişti. Bende deneme sınavının arkasında yazan siteye girdim. Site: ATA YAYINCILIK Ölçme ve Değerlendirme SINAV Sistemi-O3DS - OrbimSoft. Ancak giriş yaptığımda sürekli hata veriyor. Bende cep telefonu numarası ile kaydolmayı denedim ama yine hata verdi. Bilgilerim mi çalındı?

Ne hatası verdi? Fotoğraf atabilir misiniz?

Dostum sonuçlar açıklanmamıştır, bilgilerinin çalınması gibi bir olayın olduğunu düşünmüyorum.
Edit: Hatanın fotoğrafını atarsan daha iyi olur.

Bilgilerin çalınması ne alaka? Çok saçma bir cümle kurmuşsunuz.

Sistemde yoğunluk vardır belki?

Ben çaldım. Şşş. (!)

Olay ile bilgi çalmanın alakası yok. Bilgileriniz neden çalınsın. O site güvensiz olsaydı zaten oraya vermezlerdi denemeyi. Site de yoğunluk vardır. Yada daha açıklanmamıştır.

Bu tür şüpheleriniz olduğu zaman gidin aynaya bakın ve şu soruyu sorun. Ben kimim ve neden bilgilerimi çalmak istesinler ve önemlisi hadi çaldılar ne yapabilirler ? Bu soruların kendim için cevaplarını söyleyeyim kimseyim, istemezler ve hiçbir şey yapamazlar. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…