Bilgilerimin çalındığını söyleyen McAfee

Emin ol site kopyalamak o kadar basit ki.
Doğrudur hocam ben konu hakkında çok bilgi sahibi değilim o yüzden buraya sordum.

Hocam link şu şekil olduğu için kontrol edemiyorum:

Doğrudur hocam ben konu hakkında çok bilgi sahibi değilim o yüzden buraya sordum.

Hocam link şu şekil olduğu için kontrol edemiyorum:

Eki Görüntüle 1637968
Göster kısmına sağ tıklayıp Bağlantı Adresini Kopyala diyebilirsin. Sonra bu adresi bir note pad veya adres çubuğuna sadece yapıştırıp bakabilirsin. Siteye gitme ama Enter'a basıp. Baktın şüpheli bir link, sil ve girme.

Hocam böyle gözüküyor. Orijinalliğini nasıl anlayabilirim?

Ayrıca sadece McAfee Protection Center adresi kendi başına McAfee'nini kendi sayfası. Şöyle bir gerçek de var. Genelde sahte sayfalar seni direkt olarak login ekranı gibi bir sayfaya yönlendirir. Buraya bilgilerinle giriş yapmayı denersen bir yere gidemezsin ama kullanıcı adın ve şifren korsanın eline geçmiş olur. Zaten korsan sayfadaki diğer tıklanacak şeylere tıklamayı deneyince de ya hiç bir sayfaya gitmez ya da yine login ekranına seni yönlendirir.

Hocam mail adresi sahte değil gönderdikleri linke bastım normal mc afee sitesi çıkıyor.
o site bile bire bir aynısı olup sahte olma ıhtımali çok aldanmayın derim çnkü bunu suan revaç olarak yapan çok hacler var.Şikayet var.com'un aynısını birebir yaptılar ondan dolayı bu tür lınklere tıklamayın.öyle birşey mümkğn olsa 1 gece hiçbir hesbaına cıhazına erişemezsin bankadanda araralar zaten hesabın varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…