Dostum bu programlar genelde aynıdır, çünkü; yaptığın şey sınava çalışmak, olay belli yani, o yüzden bu verim vs sana bağlı. Ek olarak süre sınırı koyma gereksiz Stres'e sebep olur.
Aynen öyle ek olarak en geç 1. dönem bitiminde tytden kitap çözmeyi bitirmiş olman lazım. 2. dönem full ayt çalışması ve tyt branş ve normal deneme olarak geçmeli aksi takdirde sıkışıyor aytde patlarsın 2 yıl sayısal olarak sınava çalıştım deneyimlerim böyle.
YouTube'u sadece konu anlatımları, soru çözümleri ve birkaç ufak soru taktiği için kullanırsan daha verimli olur. Motivasyon videoları, 1 ayda tytde uç aytde fırla videoları falan zaman kaybından ibaret.
Hocam doğru diyorsunuz bunların ben bir şey yapmazsam işe yaramayacağını biliyorum ama bir düzen oturtmam lazım hangi vidioları izlemem lazım vs. bunları çözmem lazım ki çalışmaya başlayabileyim pazar pazertesi başlayacağım ve TYT'yi bitirmeden AYT'ye başlamayacağım. Temeli çözmem lazım sizce bu programı almalı mıyım ki gerek yok derseniz nasıl bir program yapmam lazım?
Hocam doğru diyorsunuz bunların ben bir şey yapmazsam işe yaramayacağını biliyorum ama bir düzen oturtmam lazım hangi vidioları izlemem lazım vs. bunları çözmem lazım ki çalışmaya başlayabileyim pazar pazertesi başlayacağım ve TYT'yi bitirmeden AYT'ye başlamayacağım. Temeli çözmem lazım sizce bu programı alınır mı? Ki gerek yok derseniz nasıl bir program yapmam lazım?