Bilgisarayarda klasöre şifre nasıl koyulur?

egedaniels

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımda bazı klasörlerime şifre koymak istiyorum. Benden başkası girmesin istiyorum. Nasıl yapabilirim? Windows 10 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sanırım konuyu açan arkadaş WinRAR üzerinden değil direk klasöre şifre koymayı soruyor.
evet hocam

Üçüncü parti programlar ile klasör şifreleme var mı senin attığın videoda insanlar güvensiz yazmış

Üçüncü parti programlar ile klasör şifreleme var mı senin attığın videoda insanlar güvensiz yazmış

Güvensiz olmasının imkanı yok hocam ekstra program indirmiyorsunuz.

Hocam klasörünüzü gizleyip başka klasörlerin içinde saklayabilirsiniz.

Görünmez klasör oluşturabilirsiniz.

En sağlamı bitlocker sistemidir.. youtube da uygulamalı videolarını bulabilirsin.. Çok net ve sağlam bir şifreleme yoludur. Kendi ağ anahtarın olur ve bir de çok uzun bir kurtarma anahtarı verilir sana.. Ama bunların ikisini de kaybeder veya unutursan bilgisayarcılar bile açamaz ve tarih olur klasör..

Klasörü görünmez simge ile değiştirin ve klasörün adını (⠀) yaparsanız görünmez olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…