Çözüldü Bilgisayar 2. ekranı görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirhan1461

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımın tek HDMI girişi vardı bende çoğaltıcı aldım. Geldi taktım 2 HDMI'i algıla tuşuna basatım 2. ekranı algılamıyor. Nasıl çözebilirim? 2'sinde de aynı şey var. Acil yardım.

Çözüm
Üründe sorun var gibi hocam. Bu ürün tek masaüstünü 2 tane monitörde gösterme özelliği taşıyor. Yani masaüstünü uzatma şansınız yok gibi görünüyor. İncelemede sorun yaşayan çok fazla kişi var. Önerim adaptörlü olan ürünlerden almanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Üründe sorun var gibi hocam. Bu ürün tek masaüstünü 2 tane monitörde gösterme özelliği taşıyor. Yani masaüstünü uzatma şansınız yok gibi görünüyor. İncelemede sorun yaşayan çok fazla kişi var. Önerim adaptörlü olan ürünlerden almanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Trendyol'dan önerme şansın var mı?

https://www.trendyol.com/alfais/444...ci-splitter-switch-ekran-cogaltici-p-47035331 bu olur mu hocam?

Hocam bu üründe de benzer durumlar yaşayabilirsin. Buna bir bak hocam Trendyol için;

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı