Bilgisayar 2. monitörü görmüyor

KayraAkgul

Centipat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Dün gece bilgisayarımı kapattıktan sonra bugün eve döndüm ve tekrar başına oturdum fakat çok saçma bir durumla karşı karşıyayım. Her şeyin başında 1. monitörüm görüntü veriyor, 2. monitörümdeyse sinyal yok ibaresi görünüyordu ama aygıtlarda 2. monitör görünüyordu ve oraya pencereleri sürükleyebiliyordum. Ekran kartı driverimi güncelledikten sonra 2. monitör görünmemeye başladı. Sonra bir şeyler kurcaladım ve şu anda;

1. monitör sadece 2. monitör takılı değilken görüntü veriyor.
2. monitörü bağladığım anda 1. monitor kopuyor, iki monitörde de görüntü alamıyorum. Birinci monitör sinyal almayı bırakıyor ve ikinci monitör de sinyal yok hatası veriyor. Ne yapmalıyım?

Kablolarda bir sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar. Dün gece bilgisayarımı kapattıktan sonra bugün eve döndüm ve tekrar başına oturdum fakat çok saçma bir durumla karşı karşıyayım. Her şeyin başında 1. monitörüm görüntü veriyor, 2. monitörümdeyse sinyal yok ibaresi görünüyordu ama aygıtlarda 2. monitör görünüyordu ve oraya pencereleri sürükleyebiliyordum. Ekran kartı driverimi güncelledikten sonra 2. monitör görünmemeye başladı. Sonra bir şeyler kurcaladım ve şu anda;

1. monitör sadece 2. monitör takılı değilken görüntü veriyor.
2. monitörü bağladığım anda 1. monitor kopuyor, iki monitörde de görüntü alamıyorum. Birinci monitör sinyal almayı bırakıyor ve ikinci monitör de sinyal yok hatası veriyor. Ne yapmalıyım?

Kablolarda bir sıkıntı yok.
Ekran kartı driver'ını silip yeniden kurmayı deneyebilirsin.

Ekran kartı Driver'ını silip yeniden kurmayı deneyebilirsin.

Ortada hiçbir şey yokken kendi kendine böyle olması normal mi? Ekran kartımı güncelledim konuda belirttiğim gibi ancak değişen bir şey olmadı. Aynı durumu daha önce yaşadım ve güncelleme yaptığımda düzelmişti.

Ortada hiçbir şey yokken kendi kendine böyle olması normal mi? Ekran kartımı güncelledim konuda belirttiğim gibi ancak değişen bir şey olmadı. Aynı durumu daha önce yaşadım ve güncelleme yaptığımda düzelmişti.
Arada hatalar olabilir Windows bu :D. Denedikten sonra haber et.

Sürücüleri komple DDU kullanarak kaldırdım, geri yükledim. Değişen bir şey yok. Ama artık 2. monitör takılıyken 1 de gitmiyor. Hala 2. de sinyal yok ve bilgisayar görmüyor.
Kablolarda sorun yok ise monitörün çıkışında sorun olabilir. Ekran kartı driver'ı dışında yazılım olarak etkileyen bişey olamaz sanırım. Bilgisayarcının yolu gözüküyor gibi :D.

Kablolarda sorun yok ise monitörün çıkışında sorun olabilir. Ekran kartı Driver'ı dışında yazılım olarak etkileyen bir şey olamaz sanırım. Bilgisayarcının yolu gözüküyor gibi :D.

Yeniden başlattım. Sistem şu anda 2. monitörü görüyor ancak 2. monitörde sinyal yok hatası var. 2. monitör kendini kapatıyor sinyal olmadığı için ama yine de sistemde 2 monitör birden görünüyor.

Yeniden başlattım. Sistem şu anda 2. monitörü görüyor ancak 2. monitörde sinyal yok hatası var. 2. monitör kendini kapatıyor sinyal olmadığı için ama yine de sistemde 2 monitör birden görünüyor.
İnternette baya arattım ama tek bulabildiğim şey bios'un güncel olmaması. Mekanik olarak arızası olmadığına emin misin?

İnternette baya arattım ama tek bulabildiğim şey bios'un güncel olmaması. Mekanik olarak arızası olmadığına emin misin?
Mekanik bir arıza yok. Dünle bugün arasında sadece bir windows güncellemesi yapılmış yeni gördüm geçmişten. Sistem geri yükleme yaptım bir şey değişmedi.

Güncelleme;
Sevgili forum üyeleri, sorunu çözmeye çalışırken eşeklik edip kurcalarken 2. monitörü HDMI2ye alıp orada unutmuşum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı