Bilgisayar 2. monitörü görmüyor

NewUserr

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
923NW
Dostlar evde eski Samsung 923NW model bir monitör vardı. Bilgisayara VGA girişlerini iki türlü de taktım iyice oturduğundan emin olup girişlere üfledim, monitörün powerında sorun yok güç geliyor hatta kabloyu çıkartınca kabloları kontrol edin yazısı falan geliyor driverını da yükledim kurdum ama ekran ayarlarından algıla dediğimde görmüyor monitörü. Bilen var mı?

1756306809457.png

Dosya Ekleri

• 1756306794460.png
    1756306794460.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar evde eski Samsung 923NW model bir monitör vardı. Bilgisayara VGA girişlerini iki türlü de taktım iyice oturduğundan emin olup girişlere üfledim, monitörün powerında sorun yok güç geliyor hatta kabloyu çıkartınca kabloları kontrol edin yazısı falan geliyor driverını da yükledim kurdum ama ekran ayarlarından algıla dediğimde görmüyor monitörü. Bilen var mı?

Eki Görüntüle 2563908

Diğer monitörlerinizi görüyor mu? Mesela televizyona takınca ekran geliyor mu? Sürücüleriniz güncel mi?

Diğer monitörlerinizi görüyor mu? Mesela televizyona takınca ekran geliyor mu? Sürücüleriniz güncel mi?
hocam sürücülerin hepsi güncel diğer monitörümü de görüyor ancak vga çıkışından dolayı ekran kartımla uyuşmuyor sanırım bilmiyorum öyle bir şeyler okudum televizyona da takmadım. şimdi bilgisayarcıya götüreceğim gerekirse dönüştürücü alırım vga to hdmi olarak.

Hocam sürücülerin hepsi güncel diğer monitörümü de görüyor ancak VGA çıkışından dolayı ekran kartımla uyuşmuyor sanırım bilmiyorum öyle bir şeyler okudum televizyona da takmadım. Şimdi bilgisayarcıya götüreceğim gerekirse dönüştürücü alırım VGA to HDMI olarak.

VGA to HDMI, bilgisayardan çıkan VGA çıkışı HDMI'ya çevirir. Sizin ihtiyacınız HDMI çıkışı VGA'ya geçirmek. Yani HDMI to VGA almalısınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı