Bilgisayar -20 derecede çalışır mı?

Direkt ısıtıcı tutsunlar bilgisayara. Şimdi onu ülkemizdeki kazıknet'le indireceksin, kuracaksın, Social bilmem ne ile bir şeyler yapacaksın, sonra 4K monitör bulacaksınn oof of...

Son düzenleyen: Moderatör:
Nemlenme yapar soğuk hava deposunda.

Uzun kablolar kullanarak bilgisayarı oda sıcaklığı olan bir yerde çalıştırmayı deneyin. Bahsettiğiniz ortamda stabil bir şekilde çalışacağını zannetmiyorum. Bir gün bakmışsınız bütün yedekleriniz zarar görmüş.

O ısılarda dizüstü bilgisayar da olmaz. Bataryası, paneli ve daha birçok donanımı sorun çıkartır. Özel tasarım soğuk havaya dayanıklı ürünler lazım. Onlar da yapılan işe göre çok pahalı kaçacaktır.

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Laptop maalesef olmuyor PC'nin içine takılacak kart var çünkü. Overclock yapan arkadaşların videolarını izlediğimde -50 derecelere kadar CPU'nun çalıştığını gördüm tek sorun harddisk o da 0 ile 60 derece arasında diyor teknik özelliklerinde. Bunu da M2 SSD alarak denemesini yapacağım. Tekrar teşekkürler arkadaşlar.

Hp marka laptop kullanırsan soğuk hava deposu ısınıp ürünler bozulabilir.

HDD harici diğer parçalarda sorun çıkıcağını sanmıyorum. Profesyonel O.C işi ile uğraşanlar çok daha düşük sıcaklıklarla soğutuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…