Bilgisayar 3-4 saniyelik siyah ekranda kalıyor

ShockproofZZ

Hectopat
Merhabalar. Bilgisayarım son 1 haftadır arada siyah ekranda kalıyor. 3-4 saniye boyunca siyah ekranda kalıyor ve bu sırada sadece ekran gözükmüyor. Bilgisayarda olan şey devam ediyor. Özellikle oyun oynarken çok sıkıntı çıkarıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1624469843675.png

Ne kadar süredir var bu sorun? Sistem özellikleriniz neler? Monitör kaç yıllık ve ne ile bağlıyorsunuz? (VGA DVI HDMI)

Monitörü VGA kablo kullanıyor fakat HDMI dönüştürücü kullanıyorum. Sistem özelliklerim: GTX 1650 i3 8100F 8 GB RAM. Monitör bana dayımın iş yerinden geldiği için senesini bilmiyorum fakat eski bir monitör değil diye biliyorum.

Ekran kartı sürücüsünü güncelle.

Ekran kartı sürücüsü güncellemekten kastın GeForce Experience'dan güncelleme atmaksa onu yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile ekran kartının sürücüsünü kaldırıp son sürüm yeniden kurun.
Dönüştürücü sıkıntısı olabilir. Televizyona bağlayıp dener misiniz?

denedim televizyonda bir sorun olmadı.
şu grafik sürücüsü indirme olayına internetten baktım ve geforce xperiencede yapılan güncelleme ile pek bir farkı yok gibi duruyor. Hatta boyut olarka bile aynı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı