Merhaba arkadaşlar.
Sistem topladık ekran kartı hariç bağlantılarını yaptık kasayı çalıştırıyoruz doğru oldu mu diye her şey okey çalışıyor ama 3 dk sonra kendini kapatıyor neden olabilir? Yardımcı olur musunuz?
3 fan önden havayı alsın, arkadaki ve üstteki 2 fan kesinlikle egzoz olsun gerisini kendinize göre ayarlayın. Kasayı görmediğim için net bir şey söyleyemiyorum.
Merhaba arkadaşlar.
Sistem topladık ekran kartı hariç bağlantılarını yaptık kasayı çalıştırıyoruz doğru oldu mu diye her şey okey çalışıyor ama 3 dk sonra kendini kapatıyor neden olabilir? Yardımcı olur musunuz?
Ryzen 5 7500F işlemci. Sistemi yeni topladık sıvı soğutucyuu takmadan denemiştik sistem ısındığı için kapanıyormuş. ekran kqrtını ve sıvı soğutucuyu da taktık bu seferde 4 dkda bir monitör gidip geliyor ama sistem kapanmıyor sadece ekran gidiyor. Neden olur bu.
ekranın kapanıp gelmesi de sürücülerden kaynaklıymıs dun tüm sürücülerü kurduk artık bır sorun yok. Ama sıvı soğutucuyu takmadan once termal macun surmedık bir problem olur mu?
Ekranın kapanıp gelmesi de sürücülerden kaynaklıymıs dun tüm sürücülerü kurduk artık bır sorun yok. Ama sıvı soğutucuyu takmadan once termal macun surmedık bir problem olur mu?
cyberpunk da 95 derecelerde gezıyordu baska bı konuda sordum termal macunu sur duzelır dedıler. Yarın termal macun surecegım bakalım o zaman duzelecek mi
Cyberpunk'da 95 derecelerde gezıyordu baska bir konuda sordum termal macunu sur duzelır dedıler. Yarın termal macun surecegım bakalım o zaman duzelecek mi?
Usta bir de biz fanların hepsini içeri hava verecek sekılde koyduk sıvı soğutucu 2 fanlı onun dısında 6 fan daha var bu 6 fandan kaç tanesini egsoz olarak kullanalım?