ali_bkrtp Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 115 1 Kasım 2024 #1 PC bir 5 saniyeliğine siyah erkan verdi, sonra USB takılma sesi geldi ve açıldı. Endişelenmeli miyim?
PC bir 5 saniyeliğine siyah erkan verdi, sonra USB takılma sesi geldi ve açıldı. Endişelenmeli miyim?
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.412 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #2 Sürücü güncellenmiş olabilir belki. Artı 0 Eksi
KS KS ali_bkrtp Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 115 1 Kasım 2024 #3 UruxUs dedi: Sürücü güncellenmiş olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir. PC'den hiç anlamıyorum en ufak sorunda koca kasa ile bilgisayarcı bilgisayarcı dolaşıyorum canım çıkıyor. Sıkıldım artık Artı 0 Eksi
UruxUs dedi: Sürücü güncellenmiş olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir. PC'den hiç anlamıyorum en ufak sorunda koca kasa ile bilgisayarcı bilgisayarcı dolaşıyorum canım çıkıyor. Sıkıldım artık
Zesta Megapat Katılım 17 Şubat 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #4 ali_bkrtp dedi: Umarım öyledir. PC'den hiç anlamıyorum en ufak sorunda koca kasa ile bilgisayarcı bilgisayarcı dolaşıyorum canım çıkıyor. Sıkıldım artık Genişletmek için tıkla... hocam sorunu çözebildiniz mi Artı 0 Eksi
ali_bkrtp dedi: Umarım öyledir. PC'den hiç anlamıyorum en ufak sorunda koca kasa ile bilgisayarcı bilgisayarcı dolaşıyorum canım çıkıyor. Sıkıldım artık Genişletmek için tıkla... hocam sorunu çözebildiniz mi