Bilgisayar 5G ağları görmüyor

432150

Hectopat
Arkadaşlar, bilgisayarım 3 hafta öncesine kadar 5GHz ağları görüyordu. 3 hafta sonra açtım, şu anda gözükmüyor. İnternetten baktığımda destekliyor olarak gözüküyor ama 5GHz ağları görmüyor. Ne yapabilirim?

Windows logosuna sağ tıklayıp Aygıt Yöneticisi'ni açın. Ardında ağ bağdaştırıcılarından Wi-Fi adaptörünüze sağ tıklayın ve özellikler düğmesine basın. Açılan pencereden gelişmiş bölümüne gelin ve "Wireless mode" seçeneğine tıklayın ardından sağda çıkan değer kutucuğunda değeri "IEEE 802.11a/n/ac" olarak ayarlayın.

Teşekkürler, sorunum çözüldü.

bu ayardan sonra 24 kayboldu onu nasıl düzeltebilirim.Hatta benim uzaklıktan sanırım 2.4 ghz daha hızlı sadece ona nasıl ayarlayabilirim?

Bu ayardan sonra 24 kayboldu onu nasıl düzeltebilirim? Hatta benim uzaklıktan sanırım 2.4 GHz daha hızlı sadece ona nasıl ayarlayabilirim?

Bende onu merak ediyorum. 2.4 GHz de lazım oluyor tekrardan otomatik hale getirin düzelir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…