Bilgisayar "a disk read error occurred" hatası veriyor

KYE7163

Centipat
Daha fazla  
Kardeşimin bilgisayarı "a disk read error occurred" hatası veriyor, bugüne kadar bir şey yoktu. Neden durduk yere böyle hata veriyor? Çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-26 160347.png
    198,1 KB · Görüntüleme: 61
Kardeşimin bilgisayarı "a disk read error occurred" hatası veriyor, bugüne kadar bir şey yoktu. Neden durduk yere böyle hata veriyor? Çözümü nedir?

Depolama birimi olarak ne kullanıyorsanız düzgün bir şekilde oturduğuna emin misiniz? Ayrıca restart PC'ye giriş yapabiliyorsanız cyrstaldiskinfon ile bir sağlığına bakın depolama biriminin ömrü tükenmişde olabilir.

SSD diye hatırlıyorum ama eski bir bilgisayar olduğu için dediğiniz gibi ömrü tükenmiş olabilir ama başka çözümler var mı bir denemek istiyorum yine de.

SSD diye hatırlıyorum ama eski bir bilgisayar olduğu için dediğiniz gibi ömrü tükenmiş olabilir ama başka çözümler var mı bir denemek istiyorum yine de.

Şimdi Windows'a girmeiyorsunuz değil mi yani eğer giremiyorsanız. Windows'u bir de kurtarma medyası ile başlatın daha sonrasında sorun giderden CMD'yi açıp chdsk /f /r C:
Yazın C olarak kayıtlı ise tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…