Çözüldü Bilgisayar açıkken elektrik gitmesi sorun olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

düşenekmek

Decapat
Daha önce 2 kere daha PC açıkken elektrik gitti hiçbir şey olmadı. 1 saat önce yine oyun oynarken elektrik gitti 5 dakika sonra geldi bilgisayara bir zarar gelmedi. Ondan yarım saat sonra yine oyunda elektrik gitti PSU'yu kapattım bekliyorum sizce bir şey olmuş mudur?

Düzenleme: Şimdi açmayı dendim güç tuşuna bastıktan 2 saniye sonra falan açıldı. Biraz korkuttu beni bir zarar gelmemiştir değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Elektrik kesintileri bilgisayarına zarar verebilir, ama her zaman ciddi hasar oluşturmaz. Bilgisayarının geç çalışmaya başlaması anakart ve güç kaynağının kendini korumaya almasından dolayı kaynaklanmaktadır.
Elektrik kesintileri bilgisayarına zarar verebilir, ama her zaman ciddi hasar oluşturmaz. Bilgisayarının geç çalışmaya başlaması anakart ve güç kaynağının kendini korumaya almasından dolayı kaynaklanmaktadır.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…