Bilgisayar açıkken internet hızı 1 Mbps oluyor

Efe Görgülü

Hectopat
Merhaba öncelikle. Bu aralar internetimde sıkıntı yaşıyorum düne kadar bir sıkıntı yoktu. Müşteri temsilcisini aradım dedi ki "bir cihaz şu an 24 Mbps internet kullanıyor, cihazınızın internetini kapatır mısınız?" dedi. Bilgisayarın internetini kapattım, düzeldi dedi. Bilgisayarımın Wi-Fi'si kapalıyken internet testi yapıyorum normale dönüyor download 16Mbps falan, açıkken 40 ping 1Mbps download internet hızı alıyorum. Arka planda bir şey indiriyor olabilir dedi cihazınız ama bir şey inmiyor baktım. Dün geceden beri bu sorunla uğraşıyorum yardımcı olun lütfen.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-04-29 182838.png
    Ekran görüntüsü 2022-04-29 182838.png
    25 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleyen: Moderatör:
Veya güncelleme falan yapıyor olabilir. Görev Yöneticisi'nin ekran resmini atabilir misin?

Bilgisayarda interneti yoğun kullanan bir virüs vs olabilir mi? Bazen de güncelleme geliyor arka planda indiriyor kuramayp tekrar tekrar indiriyor.
bilmiyorum virüs varmı malware indiriyorum bakacağım , arka plandaki güncellemelere nasıl bakıyoruz ve iptal ediyoruz eğer varsa?
Veya güncelleme falan yapıyor olabilir. Görev Yöneticisi'nin ekran resmini atabilir misin?

Buyur.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-04-29 185159.png
    Ekran görüntüsü 2022-04-29 185159.png
    125,6 KB · Görüntüleme: 131
@Efe Görgülü attığın görselde yukarıdaki "ağ" yazan kısma basıp aşağı ok gösterecek şekle getirip ekran görüntüsü atabilir misin?
Bu neden bu kadar çok internet yiyor bileniniz varmı ilk defa görüyorum şoktayım
Bu neden bu kadar çok internet yiyor bileniniz varmı ilk defa görüyorum şoktayım
bu arada foto resmi için k.b şaşkınlıktan yazdım :D

bu arada foto adı

için k.b şaşkınlıktan yazdım :D

Dosya Ekleri

• anan.png
    anan.png
    138,3 KB · Görüntüleme: 82
Windows güncellemesi yapıyor yüksek ihtimalle.

Ağ ayarlarından tarifeli bağlantıyı açmayı dene.
şuan güncellemeyi manuel yapıcam bitince düzelicekmi bakalım
Windows güncellemesi yapıyor yüksek ihtimalle.

Ağ ayarlarından tarifeli bağlantıyı açmayı dene.

Çözdüm arkadaşlar manuel olarak yapınca güncellemeleri oldu sağ olun yardımınız için bu arada virüs yokmuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı