Bilgisayar Açıkken PSU'dan Ses Gelmesi Sorunu

Lintos

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
25
Yer
Colorado, Colorado Springs
Arkadaşlar bilgisayar açılırken bir ses gelir PSU'dan güç sesi o ses ara ara bilgisayar açıkken bilgisayardan gelmeye başladı yani benim tahminim PSU. Dün kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı hatası aldığım için hemen format attım. O sorunu alma sebebim ise sistem geri yükleme noktası oluşturup sistemi eski tarihe geri çevirmekti çevirirken bir sorun oldu bilgisayar açılırken sürekli kişisel bir sorunla karşılaştı diyip kapanmıştı. Bir parça felan zarar görmüş olabilir mi? Birde PSU'yu alalı 2.5 yıl oldu birkere olsun temizlemedim. Ama çıkan ses bildiğimiz bilgisayar açılırken gelen ses ben bu sorunun çözümü nedir?

"Coil whine" sorunu olabilir. Bence garantisi devam ediyorsa gidip aldığınız yere danışın. Devam etmese bile gidip bir sorun.

Orta boy sulu boya fırçası ve soğuk kademede iyi üfleyen kurutma makinesi ile temizleyip dene.
Dediğiniz şeyi yarın yapacağım malzemeleri sağlayıp.
"Coil whine" sorunu olabilir. Bence garantisi devam ediyorsa gidip aldığınız yere danışın. Devam etmese bile gidip bir sorun.
Coil Whine sorunu tam olarak nasıl bir sorun?
Ve sorun yaratır mı böyle bir sorun varsa?
Orta boy sulu boya fırçası ve soğuk kademede iyi üfleyen kurutma makinesi ile temizleyip dene.
Sorunum düzelir mi çünkü ben bu sistei 2.5 yıl önce veya daha fazla da olmuş olabilir PSU'su asla hiç temizlenmedi. Ya da birkaç parça mı ağır gelmiş olabilir PSU'ya? PSU'nun modeli X-CALIBRE Series PSU 600W 80PLUS

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…