mami9998 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 786 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Bugün bilgisayarı açtığımda oldu. Masaüstü bilgisayar güç düğmesine basılı tutup kapatınca gelen sesten 2-3 kere tekrarladı ancak bilgisayarda şu an bir sıkıntı yok ve sesi kesti, neden olmuş olabilir?
Bugün bilgisayarı açtığımda oldu. Masaüstü bilgisayar güç düğmesine basılı tutup kapatınca gelen sesten 2-3 kere tekrarladı ancak bilgisayarda şu an bir sıkıntı yok ve sesi kesti, neden olmuş olabilir?
Yağız Efee Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 192 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 Nasıl bi ses hocam ve diskten mi geldi ses? Artı 0 Eksi
KS KS mami9998 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 786 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 Yağız Efee dedi: Nasıl bir ses hocam ve diskten mi geldi ses? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum acil kapatmam gerektiğinde güç düğmesine basılı tutup kapatıyordum o sesten geldi. Artı 0 Eksi
Yağız Efee dedi: Nasıl bir ses hocam ve diskten mi geldi ses? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum acil kapatmam gerektiğinde güç düğmesine basılı tutup kapatıyordum o sesten geldi.
ahmetKs Hectopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 303 Çözümler 2 28 Ağustos 2024 #4 mami9998 dedi: Tam olarak bilmiyorum acil kapatmam gerektiğinde güç düğmesine basılı tutup kapatıyordum o sesten geldi. Genişletmek için tıkla... Eski harddiskli bilgisayarlardan gelen sesmi hocam? Dıtp tarz sese benzer ses mi? Artı 0 Eksi
mami9998 dedi: Tam olarak bilmiyorum acil kapatmam gerektiğinde güç düğmesine basılı tutup kapatıyordum o sesten geldi. Genişletmek için tıkla... Eski harddiskli bilgisayarlardan gelen sesmi hocam? Dıtp tarz sese benzer ses mi?
Yağız Efee Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 192 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #5 mami9998 dedi: Tam olarak bilmiyorum acil kapatmam gerektiğinde güç düğmesine basılı tutup kapatıyordum o sesten geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarda sıkıntı yoksa çok düşünmeye gerek yok ancak benim tavsiyem PC'yi asla düğmeden kapatmayın. Artı 0 Eksi
mami9998 dedi: Tam olarak bilmiyorum acil kapatmam gerektiğinde güç düğmesine basılı tutup kapatıyordum o sesten geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarda sıkıntı yoksa çok düşünmeye gerek yok ancak benim tavsiyem PC'yi asla düğmeden kapatmayın.
KS KS mami9998 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 786 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #6 Yağız Efee dedi: Hocam bilgisayarda sıkıntı yoksa çok düşünmeye gerek yok ancak benim tavsiyem PC'yi asla düğmeden kapatmayın. Genişletmek için tıkla... Güncel. Şu an aynı şeyi tekrar yapıyor ve ses geldiğinde Dosya Gezgini'ni açıyor ne olabilir? Artı 0 Eksi
Yağız Efee dedi: Hocam bilgisayarda sıkıntı yoksa çok düşünmeye gerek yok ancak benim tavsiyem PC'yi asla düğmeden kapatmayın. Genişletmek için tıkla... Güncel. Şu an aynı şeyi tekrar yapıyor ve ses geldiğinde Dosya Gezgini'ni açıyor ne olabilir?