S solanteirrita Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 37 6 Mayıs 2018 #1 Merhaba iyi sosyaller, bir komşumuzun çocuğu bilgisayara şifre koymuş ve şifreyi unutmuş hatırlayamıyorlar. Bilgisayar açık kilitli halde değil kullanılabiliyor. Bilgisayar açıkken şifreyi nasıl öğrenebiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2018
Merhaba iyi sosyaller, bir komşumuzun çocuğu bilgisayara şifre koymuş ve şifreyi unutmuş hatırlayamıyorlar. Bilgisayar açık kilitli halde değil kullanılabiliyor. Bilgisayar açıkken şifreyi nasıl öğrenebiliriz?
Çözüm ForAnAngeL 6 Mayıs 2018 Başlat menüsene "cmd " yazıp yönetici ile açın "Net user" yazıp enter Değiştirmek istediğin kullanıcı adlarını görürsün. Örnek solanteirrita. "Net user solanteirrita * " yazıp enter. Yeni şifreyi girip enter dedikten sonra tekrar aynı şifreyi girip enter. Kaynak: How to Change a Computer Password Using Command Prompt Yukarıdaki kaynaktan Türkçe'ye çevrilmiştir. Resimler için link'e bakabilirsin.
Başlat menüsene "cmd " yazıp yönetici ile açın "Net user" yazıp enter Değiştirmek istediğin kullanıcı adlarını görürsün. Örnek solanteirrita. "Net user solanteirrita * " yazıp enter. Yeni şifreyi girip enter dedikten sonra tekrar aynı şifreyi girip enter. Kaynak: How to Change a Computer Password Using Command Prompt Yukarıdaki kaynaktan Türkçe'ye çevrilmiştir. Resimler için link'e bakabilirsin.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 6 Mayıs 2018 #2 Başlat menüsene "cmd " yazıp yönetici ile açın "Net user" yazıp enter Değiştirmek istediğin kullanıcı adlarını görürsün. Örnek solanteirrita. "Net user solanteirrita * " yazıp enter. Yeni şifreyi girip enter dedikten sonra tekrar aynı şifreyi girip enter. Kaynak: How to Change a Computer Password Using Command Prompt Yukarıdaki kaynaktan Türkçe'ye çevrilmiştir. Resimler için link'e bakabilirsin. Artı 5 Eksi Çözüm
Başlat menüsene "cmd " yazıp yönetici ile açın "Net user" yazıp enter Değiştirmek istediğin kullanıcı adlarını görürsün. Örnek solanteirrita. "Net user solanteirrita * " yazıp enter. Yeni şifreyi girip enter dedikten sonra tekrar aynı şifreyi girip enter. Kaynak: How to Change a Computer Password Using Command Prompt Yukarıdaki kaynaktan Türkçe'ye çevrilmiştir. Resimler için link'e bakabilirsin.
KS KS S solanteirrita Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 37 6 Mayıs 2018 #3 Erişim reddedildi hatası alıyoruz. System error 5 has occurred. Access is denied. Artı 0 Eksi
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 7 Mayıs 2018 #4 Ben de çalışıyor. Şuan hangi hesap açık? Admin mi? Artı 0 Eksi
KS KS S solanteirrita Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 37 8 Mayıs 2018 #5 ForAnAngeL dedi: Ben de çalışıyor. Şuan hangi hesap açık? Admin mi? Genişletmek için tıkla... Evet admin hesabı açıktı da bi detayı gözden kaçırmışım. Yönetici olarak başlattım çalıştı teşekkürler. Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Ben de çalışıyor. Şuan hangi hesap açık? Admin mi? Genişletmek için tıkla... Evet admin hesabı açıktı da bi detayı gözden kaçırmışım. Yönetici olarak başlattım çalıştı teşekkürler.
S Sadece EYÜP Yoctopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #6 Merhaba ben bilgisayarımda 3 farklı oturum var ve ana oturumun şifresini unuttum oyunlara girmem için ise o şifreyi girmem gerekiyor nasıl girebirim? Artı 0 Eksi
Merhaba ben bilgisayarımda 3 farklı oturum var ve ana oturumun şifresini unuttum oyunlara girmem için ise o şifreyi girmem gerekiyor nasıl girebirim?
Rasho01 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 283 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #7 ForAnAngeL dedi: Başlat menüsene "cmd " yazıp yönetici ile açın "Net user" yazıp enter Değiştirmek istediğin kullanıcı adlarını görürsün. Örnek solanteirrita. "Net user solanteirrita * " yazıp enter. Yeni şifreyi girip enter dedikten sonra tekrar aynı şifreyi girip enter. Kaynak: How to Change a Computer Password Using Command Prompt Yukarıdaki kaynaktan Türkçe'ye çevrilmiştir. Resimler için link'e bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... merhaba ben herşeyi yaptım kullanıcı için parola yazıyor oraya hiç bir şey yazamıyorum Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Başlat menüsene "cmd " yazıp yönetici ile açın "Net user" yazıp enter Değiştirmek istediğin kullanıcı adlarını görürsün. Örnek solanteirrita. "Net user solanteirrita * " yazıp enter. Yeni şifreyi girip enter dedikten sonra tekrar aynı şifreyi girip enter. Kaynak: How to Change a Computer Password Using Command Prompt Yukarıdaki kaynaktan Türkçe'ye çevrilmiştir. Resimler için link'e bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... merhaba ben herşeyi yaptım kullanıcı için parola yazıyor oraya hiç bir şey yazamıyorum
LlautaroMartinez Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 126 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 RX 5700XT 16GB DDR4 Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #8 Sağolun işe yaradı Artı 0 Eksi
T TheHearingGod Yoctopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #9 solanteirrita dedi: Evet admin hesabı açıktı da bir detayı gözden kaçırmışım. Yönetici olarak başlattım çalıştı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Neyi gözden kaçırmışsın? Kanka bende de aynı hatayı veriyor da. Artı 0 Eksi
solanteirrita dedi: Evet admin hesabı açıktı da bir detayı gözden kaçırmışım. Yönetici olarak başlattım çalıştı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Neyi gözden kaçırmışsın? Kanka bende de aynı hatayı veriyor da.
Rasho01 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 283 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #10 TheHearingGod dedi: Neyi gözden kaçırmışsın? Kanka bende de aynı hatayı veriyor da. Genişletmek için tıkla... Aga orada entere basmayacaksın direk şifreyi yanına yaz sonra entere bas olur artık yapabiliyorum. Artı 0 Eksi
TheHearingGod dedi: Neyi gözden kaçırmışsın? Kanka bende de aynı hatayı veriyor da. Genişletmek için tıkla... Aga orada entere basmayacaksın direk şifreyi yanına yaz sonra entere bas olur artık yapabiliyorum.