S solanteirrita Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 37 6 Mayıs 2018 #1 Merhaba iyi sosyaller, bir komşumuzun çocuğu bilgisayara şifre koymuş ve şifreyi unutmuş hatırlayamıyorlar. Bilgisayar açık kilitli halde değil kullanılabiliyor. Bilgisayar açıkken şifreyi nasıl öğrenebiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2018
Merhaba iyi sosyaller, bir komşumuzun çocuğu bilgisayara şifre koymuş ve şifreyi unutmuş hatırlayamıyorlar. Bilgisayar açık kilitli halde değil kullanılabiliyor. Bilgisayar açıkken şifreyi nasıl öğrenebiliriz?
Çözüm ForAnAngeL 6 Mayıs 2018 Başlat menüsene "cmd " yazıp yönetici ile açın "Net user" yazıp enter Değiştirmek istediğin kullanıcı adlarını görürsün. Örnek solanteirrita. "Net user solanteirrita * " yazıp enter. Yeni şifreyi girip enter dedikten sonra tekrar aynı şifreyi girip enter. Kaynak: How to Change a Computer Password Using Command Prompt Yukarıdaki kaynaktan Türkçe'ye çevrilmiştir. Resimler için link'e bakabilirsin.
Başlat menüsene "cmd " yazıp yönetici ile açın "Net user" yazıp enter Değiştirmek istediğin kullanıcı adlarını görürsün. Örnek solanteirrita. "Net user solanteirrita * " yazıp enter. Yeni şifreyi girip enter dedikten sonra tekrar aynı şifreyi girip enter. Kaynak: How to Change a Computer Password Using Command Prompt Yukarıdaki kaynaktan Türkçe'ye çevrilmiştir. Resimler için link'e bakabilirsin.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 26 Ocak 2025 #21 Cananan dedi: parola kısmında hiçbir tuşa basamıyorum parola gir kısmında herhangi bir tuşa basamıyorum algılamıyor Genişletmek için tıkla... Algılıyor ama güvenlik amaçlı sana göstermiyor. Sen şifreyi yazıp enter'a bas. Artı 0 Eksi
Cananan dedi: parola kısmında hiçbir tuşa basamıyorum parola gir kısmında herhangi bir tuşa basamıyorum algılamıyor Genişletmek için tıkla... Algılıyor ama güvenlik amaçlı sana göstermiyor. Sen şifreyi yazıp enter'a bas.