Th3Ord3rr
Centipat
Daha fazla
Merhabalar ben geçen haftalarda bilgisayarımın birincil GPU olarak işlemcinin GPU'sunu kullandığını fark ettim. Bunu çözümü için ekran kartıma takmam gerekiyormuş. Sonra monitörüm sadece VGA çıkışlı olduğu için VGA to D-Port dönüştürücüsü aldım ekran kartına bağladım.
Ama beklemediğim bir şey oluştu. Bilgisayar daha geç açılıyor ve BIOS ekranına gitmek istediğimde ekran siyah ekran da kalıyor.
Bu sefer ekran kartımdan çıkardım kabloyu ve dönüştürücüsünü çıkarıp VGA'yı anakartıma tekrar taktığımda BIOS geldi.
Tekrar dönüştürücüyü ekran kartıma taktığımda ise BIOS içi Del tuşuna tıkladığımda ekran yine siyahta kaldı.
Ama birincil olarak ekran kartımı kullandığı görebiliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Sistem:
-Anakart: ASUS Prime A320M-R
-Ekran Kartı: ASUS Radeon RX560 4 GB
-HDD: Seagate 3.5 Inc 1 TB
-RAM: Corsair 8 GB DDR4 2400 MHz
-İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G
-PSU: Corsair Builder VS550 550W
Ama beklemediğim bir şey oluştu. Bilgisayar daha geç açılıyor ve BIOS ekranına gitmek istediğimde ekran siyah ekran da kalıyor.
Bu sefer ekran kartımdan çıkardım kabloyu ve dönüştürücüsünü çıkarıp VGA'yı anakartıma tekrar taktığımda BIOS geldi.
Tekrar dönüştürücüyü ekran kartıma taktığımda ise BIOS içi Del tuşuna tıkladığımda ekran yine siyahta kaldı.
Ama birincil olarak ekran kartımı kullandığı görebiliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Sistem:
-Anakart: ASUS Prime A320M-R
-Ekran Kartı: ASUS Radeon RX560 4 GB
-HDD: Seagate 3.5 Inc 1 TB
-RAM: Corsair 8 GB DDR4 2400 MHz
-İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G
-PSU: Corsair Builder VS550 550W
Son düzenleyen: Moderatör: