Bilgisayar açıldığı an mavi ekran veriyor

cinarercan

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16 GB Ram, i5 14. Nesil, RTX 4050 Ekran kartı (Victus 16 r1058nt)
Meslek
Öğrenci
Merhaba birkaç gün önce kendime yeni bilgisayar aldığımdan dolayı eski bilgisayarımı kardeşime vermiştim, bir gün bilgisayar durduk yere dondu ve mavi ekran verdi. Bilgisayara restart attım daha sonra Windows açılma ekranında mavi ekran vermeye başladı. 3 kere format attım 3. atışımda Windows 11 yükledim ancak yüklendikten bir süre sonra örneğin Google'da bir şeyler yaparken yine mavi ekran verdi ve tekrardan açılmamaya başladı. Minidump dosyalarını ekleyeceğim.

Minidump dosyaları Minidump.zip

Hocam sadece anlamadığım şey şu ekran kartında sıkıntı olsaydı, bilgisayar görüntüsünde de sıkıntı olmaz mıydı?

Hocam sadece anlamadığım şey şu ekran kartında sıkıntı olsaydı, bilgisayar görüntüsünde de sıkıntı olmaz mıydı?

Sen görüntüyü harici ekran kartından değil işlemcinin içinde bulunan dahili grafik biriminden alıyorsun.

Peki bu laptopun ekran kartı tamir edilebilir mi?

Desteğiniz için teşekkür eder ve iyi geceler dilerim, en kötü bu modele ait çıkma bir anakart bulabilirsem alacağım başka öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Garantisi biteli çok oldu, destek sağlarlar mı?

Tamamdır eğer servis bir şey yapmazsa tanıdık bir bilgisayarcı var ona götüreceğim. En kötü az önce bilgisayarı test ettim gündelik işlere yetiyor harici ekran kartı devre dışı bırakılmış şekilde devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…