Bilgisayarı açmıştım biraz gezindikten sonra bir anda dondu ve güç tuşuna basılı tutup kapatmak zorunda kaldım ve açtığımda sürekli BIOS menüsüne atıyor.
M.2 veya ne kullanıyorsan BIOS'ta gözüküyor mu? ChatGPT'ye anakart modelin ile yaz depolamaların konumunu nasıl göreceğini tarif eder. Disk yanması veya yerinden oynamış olabilir. Daha önce başıma gelmişti aynı problem disk takılı olmasığına rağmen BIOS'ta gözükmüyordu. M.2yi söküp taktım düzeldi. Durduğu yerde nasıl çıksın diyebilirsin ben de aynı tepkiyi verdim olay başıma geldiğinde.
F2 basıp yes diyin sonra f10 ile kaydedip çıkın. Olmazsa f9 diyin f10 ile kaydedip çıkın. Olma ise yukarda boot sekmesine gelin orda boot option olarak 1 2 3 4 şeklinde sıralar olucak ilk sıradakine 1. Ye yani windows kurulu diskinizi veya windows boot manageri koymanız gerekmekte.
M.2 veya ne kullanıyorsan BIOS'ta gözüküyor mu? ChatGPT'ye anakart modelin ile yaz depolamaların konumunu nasıl göreceğini tarif eder. Disk yanması veya yerinden oynamış olabilir. Daha önce başıma gelmişti aynı problem disk takılı olmasığına rağmen BIOS'ta gözükmüyordu. M.2'yi söküp taktım düzeldi. Durduğu yerde nasıl çıksın diyebilirsin ben de aynı tepkiyi verdim olay başıma geldiğinde.
M.2 veya ne kullanıyorsan BIOS'ta gözüküyor mu? ChatGPT'ye anakart modelin ile yaz depolamaların konumunu nasıl göreceğini tarif eder. Disk yanması veya yerinden oynamış olabilir. Daha önce başıma gelmişti aynı problem disk takılı olmasığına rağmen BIOS'ta gözükmüyordu. M.2yi söküp taktım düzeldi. Durduğu yerde nasıl çıksın diyebilirsin ben de aynı tepkiyi verdim olay başıma geldiğinde.
F2 basıp yes deyin sonra F10 ile kaydedip çıkın. Olmazsa F9 deyin F10 ile kaydedip çıkın. Olma ise yukarıda boot sekmesine gelin orada boot option olarak 1 2 3 4 şeklinde sıralar olacak ilk sıradakine 1. ye yani Windows kurulu diskinizi veya Windows Boot Manager'i koymanız gerekmekte.