altempleton Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #11 GFYT dedi: Silin. Sıkıntı çıkartır. Genişletmek için tıkla... TryDream dedi: Avast'ın hiçbir işe yaradığını şu ana kadar görmedim kullanmayın benim tavsiyem. Sistem aynı anda iki antivirüsü çalıştırmayacaktır birbirlerini engellemeye çalışabilirler kaldırmanız daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Bunun yerine ücretsiz olarak ne kullanabilirim öneriniz var mı?
GFYT dedi: Silin. Sıkıntı çıkartır. Genişletmek için tıkla... TryDream dedi: Avast'ın hiçbir işe yaradığını şu ana kadar görmedim kullanmayın benim tavsiyem. Sistem aynı anda iki antivirüsü çalıştırmayacaktır birbirlerini engellemeye çalışabilirler kaldırmanız daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Bunun yerine ücretsiz olarak ne kullanabilirim öneriniz var mı?
Dodo1903 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Star Destroyer 26 Kasım 2020 #12 altempleton dedi: Bunun yerine ücretsiz olarak ne kullanabilirim öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kaspersky cloud free.
altempleton dedi: Bunun yerine ücretsiz olarak ne kullanabilirim öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kaspersky cloud free.