zalf430 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 871 Çözümler 3 2 Eylül 2020 #1 İşletim sistemin Windows 10. bilgisayarı açtığımda karşıma çıkıyor. Dün sabah da bilgisayarı açtığımda aynı hatayı aldım. 2 Gündür Durdur'a basıyorum bir hata ile karşılaşmadım ama yine de merak ettiğim bir şey olduğu için konu açma gereği duydum.
İşletim sistemin Windows 10. bilgisayarı açtığımda karşıma çıkıyor. Dün sabah da bilgisayarı açtığımda aynı hatayı aldım. 2 Gündür Durdur'a basıyorum bir hata ile karşılaşmadım ama yine de merak ettiğim bir şey olduğu için konu açma gereği duydum.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #2 Vulcan'ı silin. Sonra geri kurun. Artı 0 Eksi
KS KS zalf430 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 871 Çözümler 3 2 Eylül 2020 #3 57'lik Margarin dedi: Vulcan'ı silin. Sonra geri kurun. Genişletmek için tıkla... Silmeyi bilmiyorum. Bu arada emin misin böyle bir sorun olduğuna ? Artı 0 Eksi
57'lik Margarin dedi: Vulcan'ı silin. Sonra geri kurun. Genişletmek için tıkla... Silmeyi bilmiyorum. Bu arada emin misin böyle bir sorun olduğuna ?