Bilgisayar açıldığında başlangıç uygulamaları hemen nasıl açılır?

473562

Hectopat
Makaleler
2
Windows açıldıktan en az 10 saniye sonra başlangıç uygulamaları açılıyor ama ben hemen açılmasını istiyorum. Bunun regeditte vb. ayarı var mı?

Windows açıldıktan en az 10 saniye sonra başlangıç uygulamaları açılıyor ama ben hemen açılmasını istiyorum. Bunun regeditte vb. ayarı var mı?

Hocam 10 saniye beklesen ne beklemesen ne daha hızlı açılma yöntemi yok sadece ekipmanlarının hızını tam kullanıyor mu bakman lazim.

İhtiyacım var, bilgisayar açıldığında çalışan bir güvenlik uygulaması geliştiriyorum. O yüzden gerekli.

Hocam dediğim gibi mesela(örnek verdim 4 falan ne diye sormayın) anakartın 4 hız destekliyor ise 4 kullanman lazım eğer 4 yerine 5 kullanıyorsan 4 performansı alırsın.

Bazı uygulamalarda öncelikli başlatma var mesela Steam'de bulunan Wallpaper Engine adlı programda mevcut bilgisayar açıldıktan hemen sonra devreye giriyor ve duvar kâğıdını uyguluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı