Bilgisayar açıldığında bazen Havit Gamenote KB884l klavyeyi görmüyor

V4LHALLA

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Havit Gamenote KB884l model klavye kullanıyorum, bilgisayarı açtığımda klavye çalışmıyor USB çıkarıp takınca çalışıyor ya da PC yeniden başlatıyorum o zaman çalışıyor bunun çözümü var mı?

Merhaba. Aşağıdaki anlatım benzer sorunu yaşadığım mouse'umda işe yaramıştı. İsterseniz deneyin.
  1. Klavyenizde Windows logo tuşuna ve R tuşuna aynı anda basın. devmgmt.msc yazın ve Enter'a basın .
  2. Evrensel Seri Veri Yolu denetleyicilerini genişletmek için aşağı oka tıklayın . USB Kök Hub seçeneğine sağ tıklayın ve Özellikler'e tıklayın .
  3. Güç Yönetimi sekmesine gidin ve Güç tasarrufu için bilgisayarın bu cihazı kapatmasına izin ver seçeneğinin işaretini kaldırın . Tamam'a tıklayın .
  4. Birden fazla USB Root Hub'ınız varsa, bu işlemi birkaç kez tekrarlamanız gerekir. Her işlemden sonra Tamam'a tıklamayı unutmayın.
Bu işareti oradaki her o ayara sahip usb seçeneğinde kaldırmıştım. Umarım işe yarar. Kaynak şurası ve orada başka bilgiler de var:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…