Bilgisayar açıldığında masaüstü bozuluyor

omerkarakaya58

Centipat
Daha fazla  
RAM
Gskill 32gb (2x16) Ripjaws S5 DDR5 6000MHZ CL36 1.35V Dual Kit Ram
SSD veya HDD modeli
Kingston NV2 SNV2S/1000G 1TB PCIE 4.0 NVME M.2 SSD
Ekran kartı
Galax Geforce RTX 4070Tİ Super
Anakart
MSI Z790 Tomahawk Wifi DDR5
İşlemci
Intel İ7 14700KF
Merhaba ben her PC'yi açtığımda videoda ki hatayı alıyorum. İkonların üzerinde mouse gezdirdiğimde yada sayfayı yenile yaptığımda ikonlar görünüyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Yardımcı olursanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver güncellemeyi deneyin.

Başlat - sistem özellikleri - gelişmiş - performans - en iyi performans için ayarla seçeneğini seçin.

Yine olmazsa CMD'ye bunu yazın:
Kod:
taskkill /IM explorer.exe /F
cd /d %userprofile%\AppData\Local
del IconCache.db /a
start explorer.exe

Bütün driverlar güncel. Ayrıca en iyi performansa ayarlı. CMD ile yazdıklarınızı yaptım. Sıkıntı olursa ya da düzelirse buradan yazarım. Teşekkür ederim desteğiniz için.

Onu denemedim, onu da yapayım. Siztem hızlı boot olunca kaynaklanır mı bu sorun?

Sanmıyorum. Duvar kâğıdı veya simgelerle ilgili bir problem gibi. Explorer.exe açılmıyor olabilir, attığım CMD komutu da onu denemek için zaten.

Sanmıyorum. Duvar kâğıdı veya simgelerle ilgili bir problem gibi. Explorer.exe açılmıyor olabilir, attığım CMD komutu da onu denemek için zaten.
Şimdi tekrar pcyi kapatıp açtım aynı düzelmemiş. windowsun orjinal kendi temasında da aynı hatayı verdi

Kilit ekranında ki görüntü masaüstünde kalıyor sayfayı yenileyince kilit ekranı kayboluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…