Arkadaşlar çok endişeliyim. Bilgisayarımı açmaya çalıştığımda açılır gibi olup açılmıyor bazen masaüstüne kadar görebiliyorum. Ekteki hataya gelmeden önce bir süre durmuştu yani YouTube'ye falan girebildim ama sonra çıkıp arama motoruna bir daha girmeye çalıştığımda fare dondu ve ekteki hata çıktı.
Yanı şu an yapmam gereken bir sonraki mavi ekran gelince mavi ekranın %100 olmasını beklemem bekleyince de minidump dosyaları oluşacak onları paylaşmam doğru mu anladim ve format attirsam düzelir mi ayriyeten şöyle birşey de paylaşmak istiyorum ben bilgisayara format attirmistim bir süre sonra bu windows kopyası orjinal değil tarzı uyarılar çıkmaya başlamıştı sonra adamı tekrar çağırdın bir uygulama yükleyip tamam onu orjinal yaptim dedi onla bir alakası olabilir mi
Yani onun attığı korsan windowsla mı alakalı ve başka birine orjinal windows attırsam düzelir mi ne yapacağım şu an çok fena moralim bozuk bir de akrabamızdı adam
Yanı şu an yapmam gereken bir sonraki mavi ekran gelince mavi ekranın %100 olmasını beklemem bekleyince de minidump dosyaları oluşacak onları paylaşmam doğru mu anladim ve format attirsam düzelir mi ayriyeten şöyle birşey de paylaşmak istiyorum ben bilgisayara format attirmistim bir süre sonra bu windows kopyası orjinal değil tarzı uyarılar çıkmaya başlamıştı sonra adamı tekrar çağırdın bir uygulama yükleyip tamam onu orjinal yaptim dedi onla bir alakası olabilir mi
Adamın attığı korsan Windows ile alakalı değil. Başka birine attırsanız bile o da korsan yükler. Parayla OEM key alırsanız olur. Windows 8.1 ya da Windows 10'a geçebilirsiniz yükseltme yoluyla. O zaman korsan büyük ihtimalle gidecektir.
Adamın attığı korsan Windows ile alakalı değil. Başka birine attırsanız bile o da korsan yükler. Parayla OEM key alırsanız olur. Windows 8.1 ya da Windows 10'a geçebilirsiniz yükseltme yoluyla. O zaman korsan büyük ihtimalle gidecektir.
bu hatanın neyle alakalı olduğunu da minidump dosyalarıyla anlayacağız yani de mi ve OEM key aldığımda bir sıkıntı çıkarmaz mı virüs falan birdaha sorun çıkarmadan kullanabilirmiyim ben bilgisayarın sorunlarıyla uğraşmaktan gerçekten çok yoruldum çünkü artık bu adam her sorun çıktığında geliyor birşey yapıyor farklı bir sorun çıkıyor yine farklı bir sorun çıkıyor bir de sistemim windows 10 u kaldırır mı sistem özelliklerim işlemci: İntel e6700 dual core 3.2GHz ekran kartı:Amd radeon hd 5570 ve 4gb ram çok cahilim bu konularda yardımcı olduğunuz için teşekkürler
Hatanın neyden kaynaklı olduğunu Minidump dosyasından öğreneceğiz ama büyük ihtimalle işlemci hatası. O adam mümkünse gelmesin bilgisayarı bozmuş bile olabilir içini açtıysa kasanın. Sisteminiz Windows 10 kaldırır. İşlemcimiz benzer model sadece numarası farklı. Benimki Intel Pentium e6500. OEM keyler güvenilir olmayabiliyor güvenilir yerlerden almak lazım.
Hatanın neyden kaynaklı olduğunu Minidump dosyasından öğreneceğiz ama büyük ihtimalle işlemci hatası. O adam mümkünse gelmesin bilgisayarı bozmuş bile olabilir içini açtıysa kasanın. Sisteminiz Windows 10 kaldırır. İşlemcimiz benzer model sadece numarası farklı. Benimki Intel Pentium e6500. OEM keyler güvenilir olmayabiliyor güvenilir yerlerden almak lazım.
Akraba olduğu için adama kasayı eti senin kemiği benim mantığıyla bırakıyoruz adam yaptım deyince getiriyor veya alıyoruz yani kasanın içini defalarca açtı en son verdiğimizde kasadan bir yanık kokusu gelmişti ve monitor gıtmıstı anakartın dıyotlarından bırı ve güç kaynağı gitmiş ve bir de bıosu cokmus dedı sonra yaptırdık işte ona sonra da işte bu windows kopyası orjınal değil olayları başladı sonrasını zaten bılıyorsunuz