K kafamdakisorular Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Bilgisayarı açıldığımda Microsoft Teams otomatik olarak belli bir saniye sonra açılıyor. Nedendir bu? Fikri olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2024
Bilgisayarı açıldığımda Microsoft Teams otomatik olarak belli bir saniye sonra açılıyor. Nedendir bu? Fikri olan var mı?
aslavarolmadıki Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 557 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #2 Hocam, Görev Yönetisi> Başlangıç Uygulamaları> Microsoft Teams'e sağ tıklayıp ''Devre dışı bırak'' seçeneğini seçip tekrar dener misiniz?
Hocam, Görev Yönetisi> Başlangıç Uygulamaları> Microsoft Teams'e sağ tıklayıp ''Devre dışı bırak'' seçeneğini seçip tekrar dener misiniz?
K kafamdakisorular Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 aslavarolmadıki dedi: Hocam, Görev Yönetisi> Başlangıç Uygulamaları> Microsoft Teams'e sağ tıklayıp ''Devre dışı bırak'' seçeneğini seçip tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Soruyu sorduktan sonra böyle halettim hocam. Teşekkür ederim yine de
aslavarolmadıki dedi: Hocam, Görev Yönetisi> Başlangıç Uygulamaları> Microsoft Teams'e sağ tıklayıp ''Devre dışı bırak'' seçeneğini seçip tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Soruyu sorduktan sonra böyle halettim hocam. Teşekkür ederim yine de
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 kafamdakisorular dedi: Bilgisayarı açıldığımda Microsoft Teams otomatik olarak belli bir saniye sonra açılıyor. Nedendir bu? Fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... İsterseniz lanet uygulamayı hatta Windowsda olan bir sürü gereksiz uygulamaları kalıntı bırakmadan kaldırabilirsiniz. Revo Uninstaller ile gereksiz Windows uygulamalarını kalıntılarıyla beraber silebilirsiniz.
kafamdakisorular dedi: Bilgisayarı açıldığımda Microsoft Teams otomatik olarak belli bir saniye sonra açılıyor. Nedendir bu? Fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... İsterseniz lanet uygulamayı hatta Windowsda olan bir sürü gereksiz uygulamaları kalıntı bırakmadan kaldırabilirsiniz. Revo Uninstaller ile gereksiz Windows uygulamalarını kalıntılarıyla beraber silebilirsiniz.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.952 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #5 neXusTS dedi: İsterseniz lanet uygulamayı hatta Windowsda olan bir sürü gereksiz uygulamaları kalıntı bırakmadan kaldırabilirsiniz. Revo Uninstaller ile gereksiz Windows uygulamalarını kalıntılarıyla beraber silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ISO modlarken Edge, Drive ve Team ilk kaldırdıklarım, Uyuz oluyorum sunlara ya…
neXusTS dedi: İsterseniz lanet uygulamayı hatta Windowsda olan bir sürü gereksiz uygulamaları kalıntı bırakmadan kaldırabilirsiniz. Revo Uninstaller ile gereksiz Windows uygulamalarını kalıntılarıyla beraber silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ISO modlarken Edge, Drive ve Team ilk kaldırdıklarım, Uyuz oluyorum sunlara ya…